Zuglóban százmillió fölött kezdődik a magas élet

A XIV. kerületet nem csak az egyetemisták, vidékről Budapestre költözők, első lakásukat vásárlók, hanem azok is kedvelik, akik agglomerációs fílingre vágynak. Száz négyzetméteres nappalit, csodás télikertet, full extrás wellness részleget is mutatunk a százmilliós házak kategóriájából.

Fantasztikus családi házakat árulnak Zuglóban a 100 millió forint környéki árkategóriában. A XIV. kerület továbbra is az egyik legfelkapottabb városrész ingatlanpiaci szempontból. Nem csak az egyetemisták, vidékről Budapestre költözők, első lakásukat vásárlók, hanem azok is kedvelik, akik agglomerációs fílingre vágynak. 

Zuglónak ugyanis több olyan része van, ahol igazi családi házas övezetek jöttek létre, és szinte fel sem tűnik az embernek, hogy valójában egy metropoliszban, nem pedig egy élhető, sok zöld felülettel rendelkező kisvárosban lakik. Szinte minden árkategóriában bőven van miből válogatni, ha az ember családi házat szeretne Zuglóban, mi ezúttal a 100 millió forint környéki kínálatot tekintettük át.

Íme néhány szemkápráztató ajánlat!

Törökőr városrészben 152,99 millió forintos irányáron kínálják ezt a fantasztikus, közel 300 négyzetméteres házat.

Kattints a képre még több fotóért!

A hangulatos, 670 négyzetméteres kerten keresztül megközelíthető otthonban mindenhol érezhető a természet szeretete. Sok faanyagot építettek be, a helyiségek pedig rendkívül világosak. 

Kattints a képre még több fotóért!

Három szinten összesen 6 szoba található, a nappali csaknem 100 négyzetméteres. 

Ami a wellness lehetőségeket illeti, van szauna, szolárium, merülőmedence, de télikert is gondosan válogatott növény és virágfajokkal, no meg látványkandalló a téli időszak komfortosabbá tételéhez. 

Kattints a képre még több fotóért!

Mivel összesen 3 fürdőszoba és a 3. szinten konyha-nappali rész is van, a ház ideális például nagycsaládosok számára. 

Alsórákoson 99,9 millió forintért hirdetik ezt a 140 négyzetméteres, tetőtér beépítéses otthont. A kiváló állapotú épület a nyolcvanas évek végén készült, de a gondos és folyamatos karbantartásnak köszönhetően újszerűnek mondható. 

Kattints a képre még több fotóért!

Csendes, árnyas, rendezett utcában található, ahonnan tömegközlekedéssel és autóval is könnyen, gyorsan elérhető a kerület központja.

Kattints a képre még több fotóért!

A nappali nagy terasszal közvetlenül a kertre nyílik, a belső tereket szép burkolatok borítják, a fűtés energiatakarékos. A kert részben gyepesített, dísznövényekkel beültetett, szépen gondozott.

94,5 millió forint az irányára ennek a 205 négyzetméteres, 6 szobás háznak, ami Alsórákoson, a 7-es busz vonalához közel, a Paskál fürdőtől 10 percre, nyugodt, kertvárosi környezetben található.

Kattints a képre még több fotóért!

2000-ben bővítették a felső szinttel, előkertes, 30 négyzetméteres pincével és több autós beállási lehetőséggel is rendelkezik. 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Baleset miatt a szlovák vasút leállította a közlekedést Strekov és Párkány között.

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

A DK azonnali költségvetési átcsoportosítást követel, hogy a kórházak biztosítani tudják a legalapvetőbb feltételeket a betegek gyógyításához.

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu.

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Alcsútdobozon ezúttal az arborétum és a golfpálya szomszédságában vett 8,6 hektár (86 ezer négyzetméter) földet id. Orbán Győző.

© 2024 (v2.202102)