Galériás szépségek Budapestről!

Gazdag a budapesti galériás lakások választéka az otthontérkép.hu-n. Modern kellékekkel és dizájn elemekkel találkozhatunk. A galériák sokszor egyszerűbb változatait láthatjuk, de sokszor nagy hangsúlyt fektetnek ezekre és igazi különleges ötletekkel szemezgethetünk.

A Jászai Mari térnél eladó egy II. emeleti 60 nm-es alapterületű lakás, amit egy 6 nm-es galériával is kiegészítettek. Az üveggaléria bár kis méretű mégis stílusosan berendezett. Az egyedi lámpák és a kandalló feletti tükör is dob a kinézeten. Teljes körű felújításon esett át, a konyha is minőségi gépekkel ellátott. A lakásból dunai panorámában lehet gyönyörködni.

galériás lakások Ebben a másik, felújított I. emeleti lakásban egy nagyon szépen díszített kis galériára találtam. Ez is bizonyítja, hogy sokszor nem kell nagyban gondolkodni, elég néhány testre szabott, személyesebb tárgy és máris otthonosabban néz ki a lakás. A 2 szobás fiatalos kis kuckóban ötletesen kitalálták a terek kinézetét nem csak a galériával, hanem beépített szekrénnyel, vagy például a lépcső mögötti kis polcokkal.

2 szobás lakások

A következő lakásban ügyesen kihasználták a belmagasságot, hiszen két állógalériát is kialakítottak. Ugyanúgy ablakban ülős kis pihenőhelyet is berendeztek, de nagyon jól mutat a másik kis szoba is. A Palotanegyedben található ízléses lakás mérete ellenére nagyon hangulatos, és egészen dizájnos elemekkel van ellátva. Kellemes a szemnek!

Palotanegyedi lakás

Két szobás + galériás fehér színben elárasztott luxus lakás eladó az V. kerületben. A Dunaparthoz közel eső ingatlan galériájában sok lehetőség rejlik, jelenleg egy kisebb konditerem van kialakítva. A lakás 89 nm-es és azonnal költözhető!

V. kerületi lakások

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)