Varázsold át otthonod a vintage stílussal!

Vintage egy életstílussá is alakulhat és úgy is alakíthatjuk ki az élettereket is. Az irányzat legfőbb jellemzője az, hogy a régi, már nem használt tárgyaknak és bútordaraboknak új funkciót adunk. Sokszor ezeket egy kissé feldobjuk más színvilágot, vagy  funkciót adva. Valamikor ez megfordul és  már nem a régi tárgyak kerülnek a középpontba, hanem az új bútordarabokon, díszeken végzünk átalakítást, koptatással, csiszolással. Mutatunk néhány igazán szép vintage stílusú lakás csokrot!

De mik is a legmenőbb elemek?

Vintage szék és lámpások

Budapesten egy kis ékszerdobozra is rátaláltam. Az 1 szobás otthon mesés hangulatot áraszt, a dísztárgyak és a bútordarabok, meg a beépített polc a tv felett csodásan mutatnak. Az épület 1930-ban épült, később átalakították 12 lakásos társasháznak. A belső terek hangulata mellett a csicsergős környezet is feldobja a hangulatot. Érdemes megtekinteni az otthont!

vintage otthon

Vintage színek

Győrben az ETO Park közelében eladó ez a vintage stílusjegyekkel teli 67 nm-es társasházi lakás. A lakberendezési ötletek és díszítőelemek, mint például a kis asztalok, vagy a konyhában levő székek is egy kellemes légkört biztosítanak a menő stílusukkal. A méretes szobák lehetőséget adhatnak egy újabb helyiség kialakításához, még több ötletnek adhat helyet!

hangulatos otthon

Ajtók, ablakok

Akácfa utcai kétszintes, teraszos ingatlanban a skandináv és a vintage keveredik. Nem berendezett lakásról beszélünk, de attól egy-egy bútordarabon, vagy berendezési kelléken, mint például a fürdőszobai csapon, vagy a zuhanyzón ezt a stílust láthatjuk. Ugyanígy az ajtók és az ablakok is nagyon jól mutatnak a koptatott kinézetükkel. Az egyik szobából a tetőteraszra is juthatunk, ahonnan csodálhatjuk a városi panorámát, jól látható a Bazilika, Parlament és a Budai hegyek is.

 vintage stílusú lakás

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kik állják a párizsi olimpia költségeit?

Kik állják a párizsi olimpia költségeit?

Érvényesül-e a „játékok finanszírozzák magukat” elv?

Megkezdődött a Paks II. Atomerőmű reaktortartályának gyártása

Megkezdődött a Paks II. Atomerőmű reaktortartályának gyártása

Mintegy 600 tonnányi öntvényből készülnek el a majdani reaktortartályt alkotó részegységek a Roszatom szentpétervári gyárában.

Mennyit ártanak a háborúk a magyar energiapiacnak?

Mennyit ártanak a háborúk a magyar energiapiacnak?

A nemzetközi geopolitikai folyamatok az energiapiacra is komoly hatást gyakoroltak az elmúlt években. Miként reagált és készül ezekre a magyar piac.

Bál nincs, béke talán lesz az Operaházban

Bál nincs, béke talán lesz az Operaházban

Aláírták a dalszínház új kollektív szerződését.

© 2024 (v2.202102)