Lázban a kiadó lakásokért! VIII., IX., XI. kerülettel szemezgetők, figyelem!

Hamarosan kiderülnek a ponthatárok és elindul az őrült hajsza a kiadó lakásokért, vannak persze, akik biztosra mennek és már régóta a lakáskereső portálokat bújják! Most körbejárjuk Budapest nagy egyetemeit és azok környékét, kiadó lakások után kutatva. A sorozatunk minden egyes bejegyzésében egy adott egyetem közelében található kerületeket célozzuk meg.

Jöjjenek a BME hallgatóknak kedvező környékek: a XI., IX. és a VIII. kerület. Most ezekből válogattunk, de az otthontérkép.hu oldalon nézegethetsz más ingatlanokat is.

Nézzünk szét először a XI. kerületben! Itt ez a BME közeli 1 szobás kiadó lakás, ami a Kruspér utcában található. Tökéletes választás lehet például azoknak, akik egyedül szeretnének beköltözni, vagy párjukkal. Az édes kis otthon teljes körűen felújított és új bútorokkal, gépekkel ellátott. Csendes, napfényes lakás, amit minimum egy évre adnak ki és szeptember 1-től már költözhető is.

budapesti lakások

A Budafoki úton, a Műegyetem környékén is kiadó egy erkélyes lakás. A fiatalos ingatlan egy rendezett polgári társasházban található, és a Budafoki útra van kilátás. A 3 szobás felújított bútorozott, gépesített, berendezett lakás minimum egy éves szerződéssel azonnal költözhető.

kiadó lakások XI. kerület

Menjünk át a Dunán és nézzünk igényes kiadó lakásokat Ferencvárosból is. A Viola utcában található 2 szobás otthon egy új építésű ingatlan első emeleti szépséges darabja. A bútorozott és felszerelt lakás hosszútávra kiadó.

kiadó újszerű lakások

Ha barátokkal költöznél össze és még nagyjából közel az egyetemhez, akkor ajánljuk figyelmedbe a következő lakást. A felújított otthon egy nappaliból, 3 szobából áll és gépesített. A tömegközlekedés kiváló, villamosok, buszok és HÉV is elérhető. Na meg persze a BME is csak 5 percre van! A Boráros térnél levő Duna-parti lakás 2018. augusztus 1-től költözhető.

kiadó lakás Ferencváros

A VIII. kerületben is nagy a kiadó lakások választéka, itt van például ez a színes kégli, de érdemes még körülnézni a kínálat között. Az egy szobás lakás a Corvin sétány mellett található és kiváló állapotban van. Teljesen berendezett, bútorozott, minden igényt teljesíteni tud. Az infrastruktúrája is kiváló, hiszen 4-6 villamos, a 3-as metró egy pár percen belül elérhető. A garzon szeptember 1-től költözhető.

kiadó lakások VIII. kerület

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kik állják a párizsi olimpia költségeit?

Kik állják a párizsi olimpia költségeit?

Érvényesül-e a „játékok finanszírozzák magukat” elv?

Megkezdődött a Paks II. Atomerőmű reaktortartályának gyártása

Megkezdődött a Paks II. Atomerőmű reaktortartályának gyártása

Mintegy 600 tonnányi öntvényből készülnek el a majdani reaktortartályt alkotó részegységek a Roszatom szentpétervári gyárában.

Mennyit ártanak a háborúk a magyar energiapiacnak?

Mennyit ártanak a háborúk a magyar energiapiacnak?

A nemzetközi geopolitikai folyamatok az energiapiacra is komoly hatást gyakoroltak az elmúlt években. Miként reagált és készül ezekre a magyar piac.

Bál nincs, béke talán lesz az Operaházban

Bál nincs, béke talán lesz az Operaházban

Aláírták a dalszínház új kollektív szerződését.

© 2024 (v2.202102)