Lebegő otthonok. Hova kössünk ki?

Az innováció és modern elképzelések túlnőnek sokszor a hétköznapi ember elképzelésein. Fergeteges érzés lehet vízen élni. Csak egy percig képzeljük el, hogy lemegyünk a Balatonra és a partnál vagy távolabb engedjük ki a gőzt a saját otthonunkban, nyaralónkban. Azért ne szálljunk el hiszen, ahhoz hogy egy ilyen lebegő háznak valaki tulajdonosa legyen, nem árt, ha a bőre alatt is pénz van, de attól még álmodozni szabad!

A lebegő házak hallatán először egy hajó kinézetű darab jut az eszünkbe, de amiket a következőkben látni fogsz azok sokszor távol esnek ettől a képtől. A lebegő lakások külső részére nagy hangsúlyt fektetnek az építészek, de azért a belső tereket sem hanyagolják el. Következzen tehát a Top5.

Ezt a hajó lakást Dymitr Malcew tervezte és különös figyelmet fordított arra, hogy a kilátás megmaradjon bármelyik szegletében is vagyunk az otthonnak, mindezt az óriás üveg ablakokkal oldotta meg.

nyaralókGiancarlo Zemas Design Group készítette el ezt a lebegő lakást, ami újrahasznosított laminált fából és aluminiumból készült.

vízparti lakások

A következő otthont Carl Turner tervezte meg, és ingyenesen töltötte fel az internetre, ezzel szerette volna felhívni fel a figyelmet a növekvő tengerszint veszélyére.

parti lakások

Na de hol kössünk ki? Ez a csodás vízen fekvő villa az Amstel folyón kötött ki Amsterdamban.

lebegő lakások

Itt van talán a legextrémebb otthon is, ami a Maldív-szigeteken található. Tíz privát sziget lebeg itt a lagúnában. Káprázatosak!

lebegő sziget

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)