Kis lakás dizájn praktikus megoldásokkal!

A kis lakások berendezése nem mindig olyan egyszerű, hiszen egyszerre kell praktikusnak, helytakarékosnak és stílusosnak lennie a bútoroknak. Budapesten az eladó lakások között akad pár szemrevaló ingatlan, ami könnyen követendő példa lehet azoknak, akik pont felújítás előtt állnak.

Tolóajtós szekrények és kis méretű bútordarabok

Mindkét választás tökéletes lehet a kis lakásokban. A tolóajtók praktikusak, mert nem vesznek le a térből, mégis egy csomó helyünk lesz, a cuccok elpakolására. A kis bútorok pedig azért jók, mert nem nyomják össze a teret, mégis otthonosság varázsolják a lakást.

A bal oldali képen látható 1 szobás lakás előszobájában inkább a beépített szekrényes megoldást választották. A tolóajtóra felszerelt tükör tovább növeli a teret a kis lakásban. A minőségi anyagokkal, igényesen felújított ingatlan a belváros szívében található.

A jobb oldali VII. kerületi ingatlanban pedig a kis bútoros megoldást választották. A kis otthon lakberendező által megtervezett, 44 nm-es gyöngyszem! Érdemes mind a két lakásról további képeket nézni!

Budapesti lakások

Minden méter számít

Egy másik VII. kerületi lakást is találtunk, ami teljes körűen felújított és fiatalos. Nagyon jó ötlet volt a nagy szekrény “árnyékába” tenni a kis asztalt és a két széket. A fehér felületeknek és bútoroknak köszönhetően nem lesz zsúfolt az összhatás! A lakásról még több képet a fotóra kattintva tekinthetsz meg!

egyszobás dizájn

Galériás megoldás

A kis lakásokban leggyakrabban a galéria beépítéssel jutnak még egy kis térhez a tulajdonosok. Ez az újlipótvárosi hangulatos lakás egy igazi különlegesség. Bámulatos, ahogy megoldották, hogy a kis méret ellenére tágas tereket kapjanak. A fiatalos lakást, magas színvonalon, modern megoldásokkal újították fel nemrégiben.

Dobozolás és tartók

Dobozokat mindig jó használni tárolásra, viszont kis lakásoknál érdemes vigyázni, nehogy túlzásba essen az ember. Ebben a Belgrád rakparti 1 szobásban kifejezetten jól mutatnak a szekrény tetején a dobozok. Kiváló ötlet, hogy ne nagy bútorokkal tömjük tele a lakást, hanem változatos kiegészítőkkel oldjuk meg a tárolást.

stílusos egyszobások

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint jókorát nőttek a keresetek, Ön is ezt érzi?

Megint jókorát nőttek a keresetek, Ön is ezt érzi?

Bruttóban és nettóban is több mint 13 százalékos az emelkedés, a reálbérek is szépet nőttek.

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Pont azokon a piacokon nem vásárolnak elektromos autókat, ahova a magyarországi gyárak szállítanának.

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Itt az ideje beváltani a nyaralós pénzt?

Már tízmilliós bírságot osztottak ki a választás kapcsán

Már tízmilliós bírságot osztottak ki a választás kapcsán

Sokan nem vitték vissza az ajánlóíveket, pedig ez kötelező lenne.

© 2024 (v2.202102)