TOP 10 hangulatos parasztház az ország minden pontjáról!

A panelek, garzonok és modern ingatlanok között mindig üdítő látvány, ha egy-egy parasztházra bukkan az ember ingatlankeresés közben. Kívülről is már felismerhetőek vonásaik, belső elosztásuk is jellegzetes, amit egy-egy szépen felújított bútorral könnyen még varázslatosabbá tehetünk. Az otthonterkep.hu oldalunkon ilyen parasztházak után kutattunk egész Magyarországról. Jöjjön a TOP 10!

Válogatásunk első eleme egy különleges hahóti parasztház. A falusi életet visszaadó, színes otthonnak csodás atmoszférája van. A ház 1922-ben épült, ami azóta teljes körű felújításon is átesett, vigyázva arra, hogy a régies stílus azért megmaradjon. Érdekes részlete a háznak az ajtóba zárt könyvespolc, meg a kék színben pompázó szoba is. Érdemes további képeket nézni!

hangulatos parasztházak

Balatonfüredtől nem messze, Paloznakon egy 7 szobás csoda őrzi a a régi idők hangulatát. A búbos  kemence, a kézzel festett bútorok, terítők, a boltíves borospince mind, mind még izgalmasabbá és szebbé teszik az ingatlant.

parasztházak

Ez a dunaföldvári 3 szobás parasztház sem kutya! Az ingatlanhoz tartozó parkosított kert csodás lehetőség lehet a kikapcsolódásra! Nézz még több képet az ingatlanról!

eladó parasztházak

Ehhez a tiszacsegei tornácos parasztházhoz tartozik egy vele egybeépített, önálló apartmanház is. Az 5357 nm-es telken van hinta, homokozó és még grillező is. A vendégház, ha az új tulajdonos úgy tartja, akkor továbbra is működhet és megmaradhat a falusi turizmus részeként!

eladó parasztház

Budapest XXII. kerületében is találni nádtetős parasztházat! Mesés ez a budafoki ház, nem csak belső terei ámultba ejtőek, hanem külseje is, sőt a telken található egy halastó is. Jelenleg panzióként funkcionál, többek között ezért található benne biliárdasztal és bárrész is.

Budapesti ház

Zsámbékon egy 8 szobás igazi falusi stílusba “öltözött” házra bukkantunk! Az autentikus sváb parasztház a város központjában található, jó infrastruktúrával rendelkezik. Felújítása során megőrizték a klasszikus stílusjegyeket, ezért is olyan különleges.

eladó családi házak

Kiskunlacházán is találni sváb parasztházat. A két generáció együttélésére alkalmas ház egy 1534 nm-es telken helyezkedik el, és borospince is tartozik hozzá. Teljes berendezésével együtt kínálják eladásra!

hagyományőrzés

Íme egy dunaszentgyörgyi különlegesség! A tornácos régies ház vályogból és téglából épült, aminek felújításakor nagyon odafigyeltek arra, hogy korhű képet adjon vissza, ez sikerült is! Kattints még több képért!

parasztház

Biatorbágyi 4 szobás családi ház is új tulajdonosaira vár. A parasztházakat kedvelő lakáskeresőknek ez kiváló lehetőség lehet!

hangulatos házak

Az utolsó parasztházunk Balatongyörök központjában található. A felújított állapotban levő otthon különleges, hiszen a Műemlékvédelmi hivatal nyilvántartásában is szerepel! A Balaton közelsége miatt több funkciót is betölthet, lehet lakóhelyként, nyaralóként használni, de befektetési célból is kiváló lehet!

balatongyöröki ingatlan

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ezt az adatot sem fogja kiplakátolni Rogán Antal

Ezt az adatot sem fogja kiplakátolni Rogán Antal

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

Egyre súlyosabb a munkanélküliség Magyarországon

Egyre súlyosabb a munkanélküliség Magyarországon

4 millió 746 ezer fő volt a foglalkoztatottak száma, a munkanélküliségi ráta 4,4 százalék.

Az oroszok nem ijedtek meg az amerikai rakétáktól

Az oroszok nem ijedtek meg az amerikai rakétáktól

Lemondott egy korrupt ukrán miniszter. Háborús hírek.

Megvette a Mol Jellinekéktől a Waberer's 15 százalékát

Megvette a Mol Jellinekéktől a Waberer's 15 százalékát

Stratégiai együttműködési megállapodást is kötöttek.

© 2024 (v2.202102)