A hely, ahol úgy érzed egész évben nyaralsz

Az emberek – érthető módon – imádnak nyaralni járni. Igen, ilyenkor kiszakadunk a napi mókuskerékből, taposómalomból.

Persze, nem is szeretünk túlzottan távol kerülni a fővárostól. Milliószor álmodoztam arról, hogy egyszer lesz egy olyan házam, ami öt percre van a város központjától, madárcsicsergős, csodás zöld környezetben van és a szomszédok sincsenek túl közel. A fenti három dologból az első kettő még összejöhet, például Buda zöldövezetében. Itt azonban 100 millió alatt még vityillókat sem találunk, ha önálló családi házat keresünk.

Hirdetés

Ha igényes környezetben, de mégis a várostól távolabb keresünk otthont magunknak, akkor érdemes lehet Szentendrén körülnéznünk. Íme először egy luxus gyöngyszem, Szentendre belvárostól egy kőhajításnyira. A 340 nm-es, 2011-ben épült, az óváros Főterétől alig pár száz méterre felhúzott ingatlan egy csendes, turisták által elkerült részen van, minden a közelben található. No persze a 199 milliós irányárért már lehetnek elvárásaink. Ha hibákat keresünk az amúgy gyönyörű családi házban, akkor elmondható, hogy a csodás díszkert apró és a szomszédok is elég közel vannak.

Ha leszállunk a földre, akkor emberi árfekvésben is találunk elfogadható házat. Ez a 149 nm-es, panorámás családi ház egy 697 nm-es telekkel várja új lakóit. A 68,9 milliós árért 6 szobát, komfortot és minőségi kialakítást kapunk.

szentendrei házak

Aki a panelból szakadna ki és nem is nagyon tud saját erőt hozzátenni, annak érdemes lehet a régebbi, felújításra szoruló családi házként is használható nyaralók közt szétnéznie. Egy kis családnak tökéletes a 71 nm-es, a várostól kijjebb található, 80-as évek táján épült masszív tégla nyaraló. Erre még nyilvánvalóan 6-8 millió forint is rámehet, mire modern otthon válik belőle.

 


© 2020 (v150.202005)