Tök jó állapotú vízparti nyaralók 10 millió környékén

Klimatizált, néhány éves rönkház a Cserhátban, de horgásztóra panorámás 3 szintes Pest megyei nyaraló is kapható 13 millió forintnál olcsóbban. Jó állapotú – akár állandó lakhatásra is alkalmas –  hétvégi házakat kerestünk szigorúan vízközelben.

Bár minden kategóriában bőséges a kínálat a luxustól a medencésen át a felújítandó horgásztanyákig, kevés olyan nyaraló eladó, ami egyszerre megfizethető, vízhez közel eső és gyakorlatilag azonnal birtokba vehető. Nem teljesen lehetetlen küldetés ugyanakkor ilyen ingatlant találni. Szétnéztünk az Otthontérképen, és a csaknem 2400 eladó nyaraló közül válogattunk néhány szép állapotú, közvetlen vízparti vagy vízre panorámás, lényegében felújítás nélkül költözhetőt. Ja, és mindezt maximum 13 milliós irányárig. 

8,7 millióért hirdetik például Gombán a horgásztónál ezt a lakhatásra is alkalmas 50 négyzetméteres házat egy 118 négyzetméteres telken. A település Gyömrő, Monor, Mende szomszédságában, Pest megyében található.

Kattints a képre még több fotóért!

Az ingatlan 3 szintes, a szuterénben 10 négyzetméteres pince, tároló és a fúrt kút gépháza található, a magas földszinten konyha, nappali, fürdő, a tetőtérben pedig szoba van kialakítva.

A tetőtéri szobából és a teraszról is gyönyörű kilátás nyílik a horgásztóra.

Alsópetényben 12,9 millióért kínálják ezt az újszerű, 1 + 2 félszobás, 800 négyzetméteres telken fekvő 2012-ben épült klimatizált rönkházat csodálatos panorámával. 

Kattints a képre még több fotóért!

A kis falu a Cserhát dombjai között rejtőzik, a téliesített – így akár állandó lakhatásra is alkalmas – ingatlanból pedig csodálatos látvány nyílik a horgásztóra és a hegyekre.

Nagymaroson 11,2 millió forint az irányára ennek a 3 szintes, 88 négyzetméteres dunai panorámás hétvégi háznak. A Kapu-hegyi üdülőterületen egy 939 négyzetméteres teraszos kialakítású hegyoldali telken található.

Kattints a képre még több fotóért!

A település központjától 25-30 percre található.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Összesen 200 milliárd forint keretösszeggel két új pályázati felhívás jelent meg az állattartó gazdaságok fejlesztéseire.

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Egy gyönyörű, 19. századi épületet bérelt ki az USA az olimpián és a paralimpián résztvevő csapatok szurkolói számára.

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Magyar Péter a Youtube csatornáján tart majd rendszeres vasárnapi fórumot.

© 2024 (v2.202102)