Fantasztikus medencés nyaralókat árulnak a Balatonnál

450 millióért kínált szaunaházas ingatlant és mediterrán stílusú, saját kemencés szántódi különlegességet is találtunk a legszebb eladó medencés nyaralók között a Balatonnál. De van itt minden, amire egy ember vágyhat: körpanoráma, varázslatos kertek, sós vizes óriásmedence és saját csónakház. 

Egy vízközeli – tó-, folyóparti – háznál csak egy medencés vízparti nyaraló lehet jobb. A július utolsó napjai óta tartó kánikulában könnyű egyetérteni ezzel a kijelentéssel. 

Természetes az is, hogy a medencével is ellátott hétvégi házak a Balaton környékén összpontosulnak. Hosszú távon itt van meg az a mennyiségű és minőségű kereslet, ami biztosítja, hogy egy ilyen kiemelt ingatlan gyorsan új tulajdonosra találjon, ha eladó sorba kerül. 

Mutatjuk az összes – az Otthontérképen – jelenleg elérhető medencés nyaralót az országban, de mi most a Balatonra koncentráltunk, amikor kiválogattuk aktuális kedvenceinket.

Szántódon 93 millió forintért kínálják ezt a fantaszikusan gyönyörű 150 négyzetméter alapterületű nyaralót. 

Kattints a képre még több fotóért!

Part és strand közeli, mediterrán stílusú, a tótól mindössze 150 méterre fekszik. Részben fedett terasza csaknem 40 négyzetméter, a pázsit alatt automata öntözőrendszer, a kertben gyönyörű örökzöldek. Odabent működő kemence, a teraszon sütőkemence és grillező. Prémium minőségű nyílászárók zsalugáteres árnyékolással és szúnyoghálóval, légkondi, riasztórendszer, telefonról is vezérelhető cirko kazán, elektromos kapu, térkővel burkolt autóbeálló akár 6 autó számára.

Közel van a szántódi rév, számos bevásárlási lehetőség, Tihany, de Balatonfüred is.

Balatonalakiban 29,8 millió forintért eladó ez az 58 négyzetméteres, 1 + 2 félszobás, felújított nyaraló 700 négyzetméteres telken. 

Kattints a képre még több fotóért!

Mindössze 200 méterre van a parttól, a többi között 2 hálószobával, 2 fürdőszobával, 25 négyzetméteres kertkapcsolatos fedett terasszal és egy 4,2 x 3 x 1,2-as medencével is rendelkezik.

Klímával ellátott, hűvösebb időben pedig vaskályhával fűthető.

27,2 millió forint az irányára ennek a cserszegtomaji háznak. Körpanoráma, 120 négyzetméter alapterület, 1587 négyzetméteres telek, varázslatos kert tele gyümölcsfákkal, saját medence, csendes, nyugodt környezet.

Kattints a képre még több fotóért!

Aki nagyobb beruházásban gondolkodik, annak érdemes egy pillantást vetnie erre a 450 millióért kínált komplexumra is, ami Balatonalmádiban található.  

Kattints a képre még több fotóért!

Lenyűgöző, 7100 négyzetméteres, gondosan megtervezett és parkosított kert a balatoni klímával és egymással összhangban élő növényvilággal, szaunaház, csónakház, 5 x 10 méteres sósvizes medence. 

Meghökkentő szépségű ingatlan.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy Márton elsápadhat ezektől a számoktól

Nagy Márton elsápadhat ezektől a számoktól

Padlót fogtak a beruházások az első negyedévben a KSH legfrissebb adatai szerint.

Megint jókorát nőttek a keresetek, Ön is ezt érzi?

Megint jókorát nőttek a keresetek, Ön is ezt érzi?

Bruttóban és nettóban is több mint 13 százalékos az emelkedés, a reálbérek is szépet nőttek.

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Pont azokon a piacokon nem vásárolnak elektromos autókat, ahova a magyarországi gyárak szállítanának.

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Itt az ideje beváltani a nyaralós pénzt?

© 2024 (v2.202102)