Frissen felújított unikum a Parlamenttől 300 méterre

A Hold utcai templomra néző, frissen felújított, intelligens fűtéssel rendelkező lakáskülönlegességet találtunk a Parlamenttől mindössze 300 méterre. Igazi ínyencfalat nagy belmagassággal, esztétikailag klasszikus stílusban, de technikailag a legmodernebb szempontok szerint felújítva, egyedi tervezésű designradiátorokkal. Költözni vágyóknak, befektetőknek is!

Az V. kerület Parlamenthez közeli része mindig is igazi ingatlanpiaci ínyencfalat volt. Ez a környék nem csak lakhatási, de befektetői szempontból is kiemelt jelentőségű. 

Most egy igazi különlegességet ajánlunk mindössze 300 méterre az Országháztól, félúton a Bajcsy-Zsilinszky út és a Kossuth tér között, a Hold utca és a Kálmán Imre utca sarkán.

Kattints a képre még több fotóért!

Egy 51 négyzetméteres, teljesen felújított lakásról van szó, amit 57,9 millió forintért kínálnak. Az ingatlan egy 1894-ben épült, ma már lifttel is ellátott, folyamatosan karbantartott, kifejezetten jó állapotú házban található. A lakás részben legfelső emeleti, mert a nappali és az egyik szoba legfelső szinti, a háló-fürdő-WC-konyha felett viszont van még 2 emelet. 

Kattints a képre még több fotóért!

A belmagassága 3,8 méter, úgyhogy akár galériázható is.

A nappali jókora, 22 négyzetméter alapterületű, fantasztikus kilátással, hiszen ablakai a Hold utcai templom tornyára néznek. Nemrég fejeződött be az egész lakás teljeskörű felújítása: a régi padló bontása után a teljes alapterület új betonpadlót kapott, erre került a szobákban tölgyfaparketta, a többi helyen stílusos padlólap. A hálószoba, a fürdő és a WC kivételével mindenhol lépéshanggátlós EPS-t építettek be, kicserélték a teljes elektromos kábelezést, hőtechnikai számítások szerinti méretben gyártatott egyedi színű designradiátorokat szereltek be.

Kattints a képre még több fotóért!

A fűtést és a melegvíz előállítást a legmodernebb Bosch kombicirkó biztosítja, intelligens vezérléssel: időjáráskövető szabályozás, jelenlét-érzékelés és okostelefonos kapcsolat.

Kattints a képre még több fotóért!

Ami az extrák további listáját illeti (a teljesség igénye nélkül): 

  1. teljeskörű gépészeri előkészítés klímához, riasztóhoz (nyitásérzékelők, kábelezés), kábeltévéhez, internetbekötéshez,
  2. ablakkal és fűtéssel rendelkező helyiség, ami gardróbként, hobbicélokra, de mini dolgozószobának vagy hálófülkeként is használható, 
  3. kétszemélyes, 395 literes fürdőkád, 
  4. a nappaliban és a félszobában tölgyfaparketta selyemfényű lakkal, 
  5. egyedi gyártású, tömör borovi fenyő beltéri ajtók az ablakokkal megegyező színűre mázolva. 

Kattints a képre még több fotóért!

A környék infrastrukturálisan rendkívül jó adottságokkal bír, a közelben vannak metrómegállók (M2, M3), a Nyugati pályaudvar, a Belvárosi Piac és számtalan más bolt és szolgáltatás is található itt. Nincs messze a Duna-part sem.

A cikk megjelenését az otthonterkep.hu-ra feltöltött hirdetés feladója támogatta.


© 2021 (v2.202102)