Galériás lakások berendezésekor jól jöhetnek az ötletek!

Itt az újabb felhozatal a budapesti galériás ingatlanpiacról. Szerencsére folyamatosan jó a kínálat ebből a lakásfajtából és mindig tudunk újat mutatni.

Szellős legyen

Jó magam is a galérián alszom, úgyhogy nagyon is megtapasztalom ezt a helyzetet. Például nem lehet jó arra ébredni, hogy elfogyott a levegő a kis szobádban, mivel nincs ahol a levegő bejusson, főleg ezekben a nagy melegekben!

eladó lakások Budapest

A fényviszonyok

Ha mindig csak villannyal ücsörgünk a szobában idegesítő lehet, főleg ha a kapcsoló nincs is a közelben. Ezért jó ha úgy állítjuk be, hogy örülhessünk természetes fénynek is! Nézd csak milyen világos van ebben a X. kerületi lakás galériás helyiségében.

eladó lakások

Ebben az Újlipótvárosi lakásban nem építették be a galériát, hanem pontosan az ablakokkal szemben van. Jól is mutat és még kellemes is!

felújított lakás

Dizájn

De ha már beépítjük, akkor érdemes valamivel feldobni, mint ahogyan ebben a 3 szobás lakásban is tették!

budapesti lakások

Fontos a helytakarékosság

Mindig úgy helyezzük el, hogy az alatta levő részt okosan tudjuk kihasználni! A kispesti otthonban ezt ízlésesen tették!

lakberendezési ötletek

Az V. kerületi felújított kégli is ötletes, még a szekrény mérete is passzol hozzá! Kevés olyan lakással találkozunk a galériás lakások körében, amiben két darab is van, de ebben a lakásban bizony a másik szobában is van egy.

galériás lakások

Ha tágas lakásban vagy házban élünk vannak extrémebb megoldások is, ilyen például amikor a galéria maga a terasz, vagy pihenőhelyként, úgymond “chillező” helyként használjuk a teret.

budapesti ingatlanok

A külföldi képek forrása: https://hu.pinterest.com/


© 2021 (v150.202005)