Galériás lakások berendezésekor jól jöhetnek az ötletek!

Itt az újabb felhozatal a budapesti galériás ingatlanpiacról. Szerencsére folyamatosan jó a kínálat ebből a lakásfajtából és mindig tudunk újat mutatni.

Szellős legyen

Jó magam is a galérián alszom, úgyhogy nagyon is megtapasztalom ezt a helyzetet. Például nem lehet jó arra ébredni, hogy elfogyott a levegő a kis szobádban, mivel nincs ahol a levegő bejusson, főleg ezekben a nagy melegekben!

eladó lakások Budapest

A fényviszonyok

Ha mindig csak villannyal ücsörgünk a szobában idegesítő lehet, főleg ha a kapcsoló nincs is a közelben. Ezért jó ha úgy állítjuk be, hogy örülhessünk természetes fénynek is! Nézd csak milyen világos van ebben a X. kerületi lakás galériás helyiségében.

eladó lakások

Ebben az Újlipótvárosi lakásban nem építették be a galériát, hanem pontosan az ablakokkal szemben van. Jól is mutat és még kellemes is!

felújított lakás

Dizájn

De ha már beépítjük, akkor érdemes valamivel feldobni, mint ahogyan ebben a 3 szobás lakásban is tették!

budapesti lakások

Fontos a helytakarékosság

Mindig úgy helyezzük el, hogy az alatta levő részt okosan tudjuk kihasználni! A kispesti otthonban ezt ízlésesen tették!

lakberendezési ötletek

Az V. kerületi felújított kégli is ötletes, még a szekrény mérete is passzol hozzá! Kevés olyan lakással találkozunk a galériás lakások körében, amiben két darab is van, de ebben a lakásban bizony a másik szobában is van egy.

galériás lakások

Ha tágas lakásban vagy házban élünk vannak extrémebb megoldások is, ilyen például amikor a galéria maga a terasz, vagy pihenőhelyként, úgymond “chillező” helyként használjuk a teret.

budapesti ingatlanok

A külföldi képek forrása: https://hu.pinterest.com/


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)