Nagyon feldobták a szép házak piacát Dunakeszin

Az északi agglomeráció egyik legszebb városában, Budapesttől 15 km távolságra, Dunakeszin jártunk. Az itteni árak a családi házak szempontjából elég közel állnak a fővároséhoz. Körülnézve, azért nagyobb százalékban voltak az olyan ingatlanok, amik 50 millió forint felettiek. A kinézetük, méretük és a hozzátartozó telek miatt is különböznek áraik. Dunakeszi kínálata mesés, de azért úgy válogattunk, hogy ne haladjuk meg a 100 millió forintot.

Lássuk is, hogy milyen családi házakon legeltethetjük szemünket! További képekért érdemes a fotókra kattintani!

Dunakeszi központi részén, csendes környezetben eladó egy 180 nm-es ingatlan, ami 2015-ben teljes körű felújításon esett át. Az otthonhoz még tartozik egy kis összkomfortos 30 nm-es kis ház is, sőt egy szép, kikövezett terasz és egy medence is található a kertben. A kertkapcsolatos terasz nagyon hangulatos, virágok, fák veszik körül.

családi házak

Ez a 62,5 millió forintért eladó, 4+4 szobás modern, tágas ingatlan is nagyszerűen mutat. Kertvárosi jelleg érezhető a környezeten, közel a Duna-part, sportpálya és 5 perces sétatávolságra van a busz. Iskola, óvoda és bevásárlási lehetőség is mind a közvetlen közelben vannak.

Dunakeszi eladó ház

Mediterrán ház is kínálja magát.  Csendes utcában és a Duna szomszédságában található. A ház egy parkosított, dísznövényekkel teli kerttel, levendulaültetvénnyel és grillezővel is büszkélkedhet. A hangulatért nem csak a stílusos berendezés felel, hanem a kandalló is. Nagyszerűen néz ki a ház minden része, például olyan díszpárnákat, takarókat használtak mint a falfestmény, poszter, ami egy harmóniát ad.

Dunakeszi házak

Luxuskivitelezésű, újszerű családi ház eladó Révdűlőn. Minőségi anyagokat használtak az otthonban, szintenként gardróbszoba és egy 43 nm-es terasz is rendelkezésre áll. A kertben fűtött medence, zuhanyzó, kerti sütő is várj az új tulajdonost.

eladó házak

Szinte érintve a felső határt, 98 millió forintért is találtunk egy elképesztő, 2003-ban épült családi házat. Az ingatlan újszerű állapotban van és mind a 4 szoba kellemes hangulatú. A környék nagyon jó, tó, iskola, óvoda, játszótér mind a közelben van, sőt a a busz és a vonat is könnyen elérhető!

Dunakeszi kínálata

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

A tulajdonosváltással át fog alakulni a finanszírozási szerkezet is a Megyeri úton.

Aggasztó dolgokra készülhetnek Pintér Sándor kínai kollégái Magyarországon

Aggasztó dolgokra készülhetnek Pintér Sándor kínai kollégái Magyarországon

A külföldön élő kínaiak megfigyelése, jobb belátásra térítése, sőt "hazarablása" is feladata a magyar kormánnyal egyezményeket aláíró kínai minisztériumnak.

© 2024 (v2.202102)