Menekülj a Pilisbe! Mutatunk pár célpontnak jó házikót!

Utazzunk most együtt Pilisvörösvár járásba és nézzünk szét az ingatlanok között! Az eladó házak kínálatából kiválasztottunk néhány darabot, amikben élvezhetjük a zöld környezetet, a csendet és néha még nagyszerű panorámában is gyönyörködhetünk. Ezek mellett, azért extrákkal is találkozhatunk, mint például a medence, szauna, borospince, hobby szoba, jakuzzi és még sorolhatnám.

Nézzük válogatásunk első állomását, Piliscsabát. Az első kiszemelt ház, erdő közeli és csendes. A három szintes otthon összeköltöző nagy családoknak is alkalmas. Kertkapcsolatos nappali, erkélyes háló kínál kikapcsolódási lehetőséget, hiszen a kilátás egészen megnyugtató. A belső terek is nagyon jól néznek ki, ráadásul tágasak is, ami csak előny lehet a családok számára.

családi ház Piliscsaba Pilisborosjenő központjához közel egy 2001-ben épült családi házra bukkantunk. Az ingatlanhoz tartozó 600 nm-es kert parkosított, amit egy kemence jelenléte is feldob. A szuterén rész sok lehetőséget kínál, hiszen itt van a tároló, garázs, jakuzzi, és hobby szoba is.

Pilisborosjenő ház Pilisszentivánon egy nagy telken levő ingatlan várja az új lakókat. Az otthonban borospince, fűthető medence, szauna is igénybe vehető. A terasz is nagyon hangulatos, és kisebb eseményeknek is helyszíne lehet.

családi házak Pilisszentiván

Pilisszántó ingatlankínálatában is kinéztünk egy kedves kis panorámás családi házat! Egy parkosított kert és egy kiülőhely is kellemes időtöltési lehetőségeket kínál.

Házak Pilisszántó

Pilisvörösvár járásnak a székhelyén is körülnéztünk és egy 3 szobás, erkélyes ház került a szemünk elé. Az összkomfortos ingatlanhoz egy medence is tartozik, amit meleg, napsütéses időben a gyerekek jól kihasználhatnak és nyugodtan lubickolhatnak. A kilátás, pedig káprázatos!

Pilisvörösvári házak

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Összesen 200 milliárd forint keretösszeggel két új pályázati felhívás jelent meg az állattartó gazdaságok fejlesztéseire.

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Egy gyönyörű, 19. századi épületet bérelt ki az USA az olimpián és a paralimpián résztvevő csapatok szurkolói számára.

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Magyar Péter a Youtube csatornáján tart majd rendszeres vasárnapi fórumot.

© 2024 (v2.202102)