Jó hatással van a lakásárakra a Városliget

Fantasztikusan felújított lakásokat találtunk a Városliget vonzáskörzetében, ahol a garzonoktól a 60 négyzetméter feletti ingatlanok kategóriájáig mindenütt érezteti jótékony hatását a Vajdahunyad vár, a földalatti, a Keleti és az M3-as közelsége. 

Bár a Liget Projekt jókora felfordulást okoz(ott) a környéken, a Városliget közelségének jótékony hatása továbbra is vitathatatlan az itteni ingatlanárakra. Természetesen további emelkedés várható, ha elkészülnek a tervezett múzeumok és egyéb létesítmények, azaz véget érnek a munkálatok. 

A Városliget környékének rengeteg előnye van infrastrukturálisan, hiszen

  1. közel az M3-as autópálya,
  2. a Keleti pályaudvar,
  3. az Állatkert,
  4. a földalatti
  5. és persze a télen-nyáron elbűvölő Vajdahunyad vár, 
  6. no meg a Városligeti-tó.

Ajánlunk egy igazán szép garzont, egy közepes méretű és egy 60 négyzetméter feletti eladó lakást az aktuális kínálatból.

29,99 millió forintért eladó a Szinva utcában ez a 35 négyzetméteres ékszerdoboz.


Kattints a képre még több fotóért!

Lakberendező tervei alapján teljes körűen, átgondoltan újították fel az ingatlant műszakilag és esztétikailag egyaránt. Újak a nyílászárók, a teljes víz-, csatorna- és villanyvezeték rendszer, a burkolatok és a szaniterek is. A fűtésről gazdaságos elektromos panelek gondoskodnak.

A Rottenbiller utcában 32 millió forintért kínálják ezt az 50 négyzetméteres, egy plusz félszobás lakást egy Ybl Lajos tervezte épület 3. emeletén.

Kattints a képre még több fotóért!

Lift, felújított homlokzat és közös kert is várja az új tulajdonost, utóbbi a belső udvarban.

Tágas, nagy belmagasságú (galériázható), benapozott nappali, 2014-ben teljes körűen felújított fürdőszoba, szintén nemrég cserélt nyílászárók és villanyvezetékek.

Jó választás lehet. 

Szintén a Rottenbiller utcában 48,99 millióért hirdetik ezt a 63 négyzetméteres, 2 és félszobás, rendkívül jó adottságokkal rendelkező lakást. 

Kattints a képre még több fotóért!

Világos, csendes, utcára néző, lakberendező által tervezett, teljes körűen felújított, élhető terekkel rendelkező ingatlan egy liftes házban, nem messze a Garay vásárcsarnoktól, az Aréna Bevásárlóközponttól vagy éppen a megújult Baross tértől.

Éjjel-nappal kiváló közlekedés, vadonatúj konyhabútor, beépített magas minőségű konyhagépekkel (légkeveréses sütő, elektromos főzőlap, páraelszívó, beépített hűtő, mosogatógép, mosógép).

Akár egy 3 tagú családnak is kényelmes otthon lehet!

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Foci-Eb – 2024: vajon ki nyeri a vasárnapi döntőt?

Foci-Eb – 2024: vajon ki nyeri a vasárnapi döntőt?

Este 21 órakor a futball Európa Bajnokság döntőjén drukkolhatnak Spanyolországért, illetve Angliáért a sportrajongók. Vajon ki nyer ma este? 

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

A nyári diákmunka-vállalás egyik fő motivációi közé tartozik a fesztiválozásra gyűjtés, ugyanakkor a diákok zöme még mindig részben a szüleikre támaszkodik. 

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Összesen 200 milliárd forint keretösszeggel két új pályázati felhívás jelent meg az állattartó gazdaságok fejlesztéseire.

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Egy gyönyörű, 19. századi épületet bérelt ki az USA az olimpián és a paralimpián résztvevő csapatok szurkolói számára.

© 2024 (v2.202102)