Nézz körül Pest megyében, délen!

Sziget… sok minden eszünkbe juthat erről a szóról. A fiatalok körében a Sziget fesztivál, mások körében pedig egy utazás, külföldi desztináció vagy olyan helyiségek is, amelyek ezzel a szóval kezdődnek. Mi most az utóbbira fókuszáltunk és Pest megyében, Budapesttől délre néztünk körül, olyan helyiségekre vadászva, amik ezzel a szóval kezdődnek. Az ingatlankínálatból emeltünk néhány családi fészket. Mutatjuk a Pest megyei házak kínálatát!

Kezdjük is egy csodaszép 2002-ben épült szigetszentmiklósi házzal! A 7 szoba kényelmes lehet nagyobb családoknak, hiszen minden kisebb-nagyobb tér tökéletesen ki van használva. A szépen parkosított telek egy kisebb medencének is helyet ad, ahol könnyen kikapcsolódhatunk.

Szigetszentmiklósi házak

Szigethalmon egy Duna-part melletti, saját stéges ház is eladó 34 millió forintért. Úgy érezhetjük magunkat mintha mindennap nyaralnánk. A 3 szobás ingatlan világos, tágas tereket biztosít. A közelben sok lehetőség nyílik egy gyors bevásárlásra vagy étkezéshez, sőt még a Volánbusz megálló is csak 10 percre van.

eladó házak Szigethalom

Szigetcsépen egy hangulatos kilátással rendelkező 129 nm-es házra is rábukkantunk. A családi otthon 2003-ban épült egy 424 nm-es telekre, a Duna mellett. Az ingatlanhoz tartozik még egy egyállásos garázs és egy stég is. Nyugodt, zöld környezetben van, ami csak dob a kellemes atmoszférán!

Szigetcsépi házak

Szigetszentmártonon, akár két generáció számára is alkalmas házat is találtunk. A 1132  nm-es telek jól kihasználható egy pár ötlettel!

eladó családi házak

Szigetújfalu csendes, központhoz közeli utcájában egy hasonló nagy telkes ingatlan is eladó. A kétszintes otthon felújításra szorul, de sok lehetőség rejlik benne.

Szigetújfalui ház

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Pont azokon a piacokon nem vásárolnak elektromos autókat, ahova a magyarországi gyárak szállítanának.

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Itt az ideje beváltani a nyaralós pénzt?

Már tízmilliós bírságot osztottak ki a választás kapcsán

Már tízmilliós bírságot osztottak ki a választás kapcsán

Sokan nem vitték vissza az ajánlóíveket, pedig ez kötelező lenne.

A számok is megmutatták, nagyot bukott Hosszú Katinka étterme

A számok is megmutatták, nagyot bukott Hosszú Katinka étterme

A határidő előtt leadták mindegyik, az olimpiai, világ, és Európa-bajnok úszónőhöz köthető cég beszámolóját.

© 2024 (v2.202102)