Dekorációs elemek, amik nem hiányozhatnak az otthonból!

Az emberi természet olyan, hogy soha nem vagyunk megelégedve a minket körülvevő világunkkal. Az otthonunk sem kivétel, mindig csak a változásokon gondolkodunk és azon, hogy ha vendég jön, mit gondol, hogy’ tetszik neki a kuckó. Ha már szeretünk ezeken a dolgokon tűnődni, akkor mi segítségképpen hoztunk is pár ötletet. A dekorációs elemek választéka nagy, mi kiemeltünk egy néhányat inspirációnak.

Mindig fenn áll az a lehetőség, hogy kreatívak legyünk, de ha csak egy pár megvásárolható tárgyra szeretnénk befektetni, akkor van amiből választani. Görgess tovább az ötletekért!

A nappaliban a falakat kiemelhetjük képekkel, vagy kreatívabb díszekkel. Például ebben az erzsébetvárosi lakásban a mostanában mindenhol látható flamingó is megjelent és ehhez kapcsolták a rózsaszín tárgyakat is. Díszként a zöld növények a nappaliban, de az ingatlan többi részében is hangsúlyos helyet kapnak. Fontosak párnák, az óra és a “smile” dekorációs elem is. Az utóbbival sok lakásban találkozhatunk!

lakberendezés

A kis asztalok kiválasztása sem egyszerű, fontos szempont a helytakarékosság, a praktikusság, a szín, na meg a kinézet! Mind a két nappaliban jól kigondolták ezt. Trendik a plafonból lelógó fényforrások, érdemes erre is odafigyelni! A sima falat a képen látható megoldással is érdekessé tehetjük.

eladó lakások Budapest

De saját fotóval, vagy festményekkel is felöltöztethetjük a falakat, mint ahogyan ebben a VIII. kerületi lakásban is láthatjuk.

lakberendezés

A könyv, a gyertyatartó és a tükrök kellemes kinézetet varázsolnak, főleg ha a szokásostól eltérőek és színben is összeillenek a többi dísszel, bútordarabbal. A XIII. kerületi lakásban az idei trend színeket használták. Kiváló döntés!

budapesti lakások

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)