Dekorációs elemek, amik nem hiányozhatnak az otthonból!

Az emberi természet olyan, hogy soha nem vagyunk megelégedve a minket körülvevő világunkkal. Az otthonunk sem kivétel, mindig csak a változásokon gondolkodunk és azon, hogy ha vendég jön, mit gondol, hogy’ tetszik neki a kuckó. Ha már szeretünk ezeken a dolgokon tűnődni, akkor mi segítségképpen hoztunk is pár ötletet. A dekorációs elemek választéka nagy, mi kiemeltünk egy néhányat inspirációnak.

Mindig fenn áll az a lehetőség, hogy kreatívak legyünk, de ha csak egy pár megvásárolható tárgyra szeretnénk befektetni, akkor van amiből választani. Görgess tovább az ötletekért!

A nappaliban a falakat kiemelhetjük képekkel, vagy kreatívabb díszekkel. Például ebben az erzsébetvárosi lakásban a mostanában mindenhol látható flamingó is megjelent és ehhez kapcsolták a rózsaszín tárgyakat is. Díszként a zöld növények a nappaliban, de az ingatlan többi részében is hangsúlyos helyet kapnak. Fontosak párnák, az óra és a “smile” dekorációs elem is. Az utóbbival sok lakásban találkozhatunk!

lakberendezés

A kis asztalok kiválasztása sem egyszerű, fontos szempont a helytakarékosság, a praktikusság, a szín, na meg a kinézet! Mind a két nappaliban jól kigondolták ezt. Trendik a plafonból lelógó fényforrások, érdemes erre is odafigyelni! A sima falat a képen látható megoldással is érdekessé tehetjük.

eladó lakások Budapest

De saját fotóval, vagy festményekkel is felöltöztethetjük a falakat, mint ahogyan ebben a VIII. kerületi lakásban is láthatjuk.

lakberendezés

A könyv, a gyertyatartó és a tükrök kellemes kinézetet varázsolnak, főleg ha a szokásostól eltérőek és színben is összeillenek a többi dísszel, bútordarabbal. A XIII. kerületi lakásban az idei trend színeket használták. Kiváló döntés!

budapesti lakások

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mennyit ártanak a háborúk a magyar energiapiacnak?

Mennyit ártanak a háborúk a magyar energiapiacnak?

A nemzetközi geopolitikai folyamatok az energiapiacra is komoly hatást gyakoroltak az elmúlt években. Miként reagált és készül ezekre a magyar piac.

Bál nincs, béke talán lesz az Operaházban

Bál nincs, béke talán lesz az Operaházban

Aláírták a dalszínház új kollektív szerződését.

„Sosem voltunk mi ellenségek” – mondja Orbán Viktorról a volt baloldali miniszterelnök (videó)

„Sosem voltunk mi ellenségek” – mondja Orbán Viktorról a volt baloldali miniszterelnök (videó)

„Előfordul, hogy néha beszélünk” – válaszolta Medgyessy Péter arra a kérdésünkre, hogy mikor beszélt utoljára Orbán Viktor miniszterelnökkel.

© 2024 (v2.202102)