Csodaszép panelekre bukkantunk Budapesten

Sok ember szkeptikus a panellakásokkal kapcsolatban, amiknek megvannak az előnyei és hátrányai. Van, aki elfogadja ezeket és van, aki nem. Akik pozitívan állnak hozzá ehhez, azoknak itt van egy válogatás csodaszép panel lakásokból.

Az Otthontérkép.hu oldalon körülnéztünk a budapesti panelek kínálatában és káprázatos lakásokat tudtunk kiemelni, amelyek berendezési stílusban és nagyságban is különböznek egymástól.

A XV. kerületben, a Csobogó lakótelepen egy panelprogramos házban kivételes 2+2 szobás lakásra találtunk. Kitűnő lakberendezési elemeket használtak, mindegyik dob egyet a hangulaton. Többek között megemlíteném a kő stílusú falakat, a kis téglalap polcokat, de a nagyszerű színválasztást sem felejthetjük ki.

felújított lakás

A III. kerületi, Pók utcai lakótelepen eladó egy 35 nm-es beépített teraszos ingatlan. Egy négy emeletes ház földszintjén helyezkedik el, előkertje is van. Első lakásnak, vagy befektetésre is egyaránt alkalmas lehet!

eladó kis lakások

Kivételes darabnak számít a piacon ez az angyalföldi 1+2 szobás felújított lakás is. A Béke tér közelében van, ahol üzletek, játszótér, óvoda-iskola és orvosi rendelő is mind megtalálható. A tömegközlekedéssel a belváros könnyen megközelíthető, ez fontos kritérium lehet. Kiemeljük még a csodás budapesti panorámát, amit a VIII. emel kínál.

panellakások Budapest

A XVIII. kerületben, a Havanna-telepen egy kis méretű panel is fókuszba került. A kialakításakor odafigyeltek, hogy a tereket jól kihasználják és praktikusak legyenek. Az otthon esztétikai felújításon is átesett, ez meglátszik a kinézetén és a felhasznált bútordarabokon. Pozitív tényező lehet, hogy szép a kilátás is!

panelek Budapesten

 


© 2021 (v150.202005)