Szebbnél-szebb panorámák várnak!

Mindig szép panorámáról álmodunk, amikor új otthont választunk. Nem mindegy, mit lát az ember, amikor kinéz az ablakon. Milyen szép látvány fogad például a hegyoldali lakásunkból, de még a fővárosban is sok helyről szép kilátásban részesülhetünk. Körülnéztünk és kiválasztottunk néhány igazán megkapó panorámás otthont.

Sokan szeretnek zöld környezetre nézni, és merengni a messzeségben, miközben egy kávét szürcsölnek. Ebből a III. kerületi otthonból kinézni pont ilyen! A magasföldszinti lakás teraszáról egy csodás kilátás tárulhat elénk mindennap, sőt az 500 nm-es  kert egy kis sütögetésre is alkalmas lehet.

panorámás lakások

Az őszi és tavaszi tájak ebből a XI. kerületi lakásból bámulatosak lehetnek! Az újszerű otthon egy 2004-ben épült 4 lakásos társasház földszintjén található, a többi lakástól teljesen elszeparált, külön bejárattal is rendelkezik. A 6 és fél szobás lakáshoz két terasz is tartozik, ahonnan mesés a kilátás.

XI. kerületi lakások

Sokan szeretik azt is, ha nem csak a hegyekkel találkoznak, amikor kinéznek az ablakon, hanem inkább élettel teli, beépített helyekkel. A következő, 2001-ben épült társasház II. emeleti lakása is megfelel az ilyen igényeknek. A 4 szobás otthon kényelmes, minőségi anyagokkal berendezett.

sasadi lakások

Ez az első kerületi, városi környezetre néző másfél szobás lakás is jó választás lehet. Minden tere csodás dizájn elemekkel van ellátva, minden modern kiegészítő, dísz megtalálható. Igazán hangulatos!

Víziváros

 

 


© 2021 (v150.202005)