Panel vadászat, de hol?

Lakáskereséskor a panelek is a szemünk elé kerülnek és sokszor nem tudjuk eldönteni, hogy inkább Pesten vagy Budán nézelődjünk. Az előnyöket és hátrányokat most nem feszegetnénk, inkább az árak változását vázoljuk fel, hátha könnyebben meg tudják hozni a döntést. A Duna House összegzése szerint a panelek átlagára Budán 450.000 Ft/nm, míg Pesten 428.000 Ft/nm.

Az értékesítési idő is nagyon fontos tényező, hiszen nem mindegy, hogy mennyi időt kell ezzel foglalkozni és beköltözni végre az új otthonba. Tavaly októberben Budán például 61 napot kellett számítani, most pedig 75-t. A pesti oldalon ez annyira nem volt drasztikus, még mindig 58 körül van az értékesítési napok száma, akárcsak tavaly ilyenkor.

Buda és Pest kínálatából is kiemeltünk néhányat.

Újpestről hoztunk egy világos, szép kilátással rendelkező lakást, amibe igény szerint gyorsan be is költözhetünk. Hamar elérhető a Belvárosba járó busz megállója, de kényelmesen eljuthatunk az Árpád Üzletházba, a boltokba, meg a Károli Gáspár Református Egyetemre, a Lázár Ervin Általános iskolába és a Vadgesztenye Óvoda és Bölcsőde épületébe is. Gyerekes családok számára előnyt jelenthet a közeli játszótér is.

Újpesti lakások

A X. kerület is szép lakásokat kínál. Egy parkra néző, 2 szobás panelre bukkantunk, ami nagyszerűen néz ki és hangulatos. A VIII. emeleti otthon közlekedési szempontból megfelelő, hiszen a ház előtt található a 3-as, 62-es, 37-es, 28-as villamosok, valamint a 9-es, 162-es és 85-ös buszok megállója, amikkel könnyen elérhetőek a különböző célpontok. Az éjjeli közlekedés is kiváló!

X. kerületi lakások

Buda kiválasztottjai a XI. és a III. kerületből vannak.

Kezdjük Újbudával, ahol egy 1+2 szobás, 2016-ban felújított panelt szemeltünk ki. A IX. emeleti magasság miatt napfényes, és modern lakberendezési elemekkel ellátott. Sétatávolságra elérhetőek a villamosok, buszok, kényelmesen eljuthatunk Újbuda Központba és a Savoya Parkba is.

XI. kerületi lakások

Békásmegyerről egy 2 szobás, IX. emeleti lakást mutatunk, ami eredetileg 2 erkélyes volt, csak az egyik be lett építve. Kényelmes és helytakarékos élettereket biztosít. Az épület panelprogramos és a fűtés korszerűsítése költségcsökkentéshez vezetett. A környék folyamatosan fejlődik, a közelben étterem, boltok, wellness és fitness.  A tömegközlekedés is kiváló, buszok és a HÉV is jól megközelíthető.

III. kerületi lakások

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ettől kevesebb lesz a járatkésés? Drónvédelemre írt ki közbeszerzést a HungaroControl

Ettől kevesebb lesz a járatkésés? Drónvédelemre írt ki közbeszerzést a HungaroControl

A vállalat azt mondja, a fejlesztésnek semmi köze az extra késések kiküszöböléséhez.

Nagyot bukott a fideszes városvezetés Gárdonyban, de most ezerrel költekezik

Nagyot bukott a fideszes városvezetés Gárdonyban, de most ezerrel költekezik

Hirtelen új beruházások mellett döntöttek.

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Baleset miatt a szlovák vasút leállította a közlekedést Strekov és Párkány között.

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

A DK azonnali költségvetési átcsoportosítást követel, hogy a kórházak biztosítani tudják a legalapvetőbb feltételeket a betegek gyógyításához.

© 2024 (v2.202102)