Mivel burkoljuk a konyhát? Jöjjenek a legtrendibb ötletek hátfalra!

Régebben el sem tudtuk képzelni, hogy a konyha falára csempén kívül más is kerülhet, ma pedig már változatosabbnál változatosabb hátfalakat vásárolhatunk készen, vagy készíttethetünk egyedileg a konyhaszekrény feletti fal burkolásához. Mindemellett a csempék is soha nem látott szín és minta választékban érhetőek el, ha valaki különlegességet keres. Mai cikkünkben összegyűjtöttük a 3 legtrendibb ötletet hátfalra.

A drámai fekete

A fekete hátfalnál drámaibbat a konyhába el sem tudunk képzelni. Készülhet csempéből, vagy táblafestékkel, lehet fényes vagy matt, sőt, ha eleve klinkertéglás vagy bontott téglából épült falunk van, azt is festhetjük feketére.

Tökéletesen mutat a fehér, a fából készült vagy a szürke konyhaszekrénnyel, és remek kiegészítője a réz, ha csempét választunk, fehér fugával különösen jól mutat.

Izgalmas konyha tükröződő felületű, fekete hátfallal egy indusztriális stílusú lakásban, a VII. kerületben.

Még több képért kattintson a fotóra!

Gyönyörű, tükröződő felületek

Egy tükör, mint hátfal? Kis konyhákba biztosan ideális, hiszen tágítja a teret, de sokaknak most biztosan az jut eszébe, hogy mennyire nehéz lehet takarítani. Tükröződő felületű azonban nemcsak a tükör lehet, ma már számtalan színű üvegpanel közül választhatunk, a magasfényű, fémes színű csempékről már nem is beszélve.

Nagyszerű minták

A mintás hátfal persze nem újkeletű, csempékből már régóta próbált mintát kirakni, akinek volt egy kis affinitása a konyhafelújításhoz, a ma elérhető változatos csempékből azonban olyan csodákat is alkothatunk, amit ennek a VII. kerületi lakásnak a konyhájában is találtunk.

Még több képért kattintson a fotóra!

Persze választhatunk gyönyörű mintás csempék közül is, ahogyan ennek az albertirsai családi háznak a tulajdonosai is tették.

Még több képért kattintson a fotóra!

Szép mintás csempékből szerencsére ma már óriási a választék,

de akár olyan panelt is készíttethetünk, amely egy komplett műalkotást ábrázol.

Külföldi képek forrása: decoist.com


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)