Budapesten is találni 15 millió alatti lakásokat!

Eladó lakások kínálatában bőven van amiből válogatni, csak legyen erre pénz is. Persze mindig ultra modern lakásokról álmodozunk, de a szimplább kis otthonokat a saját ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk és varázsolhatjuk át. Az alábbi bejegyzésben a 15 millió forintba kerülő eladó lakások kínálatát térképeztük fel.

Az Otthontérkép.hu oldalon keresgéltünk Budapest különböző kerületeiben, beállítva szűrőként a maximális árat. Az árnak megfelelően kis lakásokról beszélünk, válogatásunk mindegyik darabja 1 szobás.

Pesterzsébetről, egy akár azonnal költözhető, földszinti társasházi lakást hoztunk, amiben egy szobát, konyha-étkezőt, fürdőszobát alakítottak ki. Az otthon – a teljes berendezésével együtt –  13,9 millióba kerül.

eladó lakások XX. kerület

Egy másik XX. kerületi kis lakást is kiszemeltünk, ahonnan egy gondozott belső udvarra léphetünk ki. A kuckó részben felújításon esett át, ennek köszönhetően a 30 nm-es otthon jó állapotban várja az új lakókat.

XX. kerületi eladó lakások

Újpesten egy galériás 1 szobás, jó állapotú lakásra bukkantunk. Méretéből elsősorban egyedülállóknak megfelelő, de pároknak is első lakásként kedvező lehet. A kertkapcsolatos lakás 11,9 millió forintba kerül.

eladó lakás IV. kerület

A népszerű XIII. kerületben is találtunk egy közepes állapotú, 1 szobást, ami a Duna és a metró közelében van! Az akár azonnal költözhető ingatlan 14,6 millió forintért eladó.

XIII. kerületi ingatlanok

A VIII. kerületben egy belső udvarra néző, 1 szobás otthont találtunk, ami 2 szobává is átalakítható. Tömegközlekedési szempontból is kiváló, hiszen a villamosok, a 83-as troli is rövid időn belül elérhetők!

Orczy negyedi lakások

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Új rekord: az ukrán haderő másfél ezer kilométeres dróntámadást hajtott végre

Új rekord: az ukrán haderő másfél ezer kilométeres dróntámadást hajtott végre

Ezek történtek csütörtök estig az orosz–ukrán háborúban.

Gulyás Gergely elárulta, hogy mekkora vagyon köthet ki Mészáros Lőrinc új alapítványában

Gulyás Gergely elárulta, hogy mekkora vagyon köthet ki Mészáros Lőrinc új alapítványában

A miniszter szerint nem kell aggódni amiatt, hogy a leggazdagabb magyarok kevesebb adót fognak fizetni a vagyonuk után, hiszten akár külföldre is vihetnék a pénzüket.

Okos volt, aki estig várt az euróvásárlással!

Okos volt, aki estig várt az euróvásárlással!

Itt vannak a friss, esti devizaárfolyamok

Karácsony Gergely csak a negyedik

Karácsony Gergely csak a negyedik

Legalábbis a főpolgármesteri szavazólapon.

© 2024 (v2.202102)