Szigetszentmiklósi gyöngyszemekre bukkantunk

Sokan az agglomerációba menekülnek, főleg a kisebb-nagyobb méretű családok, akik nyugodtabb, zöld környezetre vágynak. A családi házak sok kikapcsolódási lehetőséget nyújthatnak a család tagjainak, hiszen ha nagyobb telek is tartozik az otthonhoz máris gondolkodhatunk, hogy ezt hogyan építsük ki. Sokszor egy kertkapcsolatos teraszt, medencét, sütögető részt, szaunát, jakuzzit és más kikapcsolódási lehetőségeket látunk az udvarban. A gyerekeknek, ha a telek megengedi, akár egy játszóteret is építhetünk.

Szigetszentmiklóson a családi házak kínálatában néztünk körül és hoztunk 5 darab csodaszép otthont, mindegyikük valami pluszt ad.

Szigetszentmiklóson, a Rév úton levő vízparti ház kedvező lehet horgászni vágyóknak, vízsportot űzőknek, vagy hajó tulajdonosoknak. A saját stég mindezeket megkönnyítheti. A kétszintes új építésű otthon minőségi anyagokból épült és ügyeltek arra is, hogy esztétikai látványban is kiváló legyen. A ház a csodás kinézeten kívül még megajándékoz mosókonyhával, kocsibeállóval, kerti szaletlivel és panorámás terasszal is.

családi házak aglomeráció

Ez a következő, 2009-ben épült 7 szobás ház is kedvező elképzeléseket nyújt. Az 500 nm-es parkosított kertben egy 100 nm-es terasz is csodás pihenési lehetőséget nyújt, emellett télen-nyáron használható jakuzzi, téliesített infraszauna, és sütésre-főzésre alkalmas bográcsozó is igénybe vehető. A 300 nm-es családi fészek alsó szintjén egy amerikai konyhás nappali, kamra, fürdő, 3 szoba, dupla garázs fogad, a felsőn pedig 3 szoba, fürdő.

családi otthonok

A Duna-partján levő másik ritkaságot is felsorakoztatunk. Az épületet 2017-ben teljesen újjáépítették Ytong téglából, minőségi hőszigetelést és nyílászárókat is kapott. Ha belépünk az ajtón az előszobában találjuk magunkat, innen egy szép konyhába juthatunk, majd kifele vagy a hálóba vezethet az utunk. A jó tájolásnak és a nagy ablakoknak köszönhetően napfényes tereknek örülhetünk.

eladó Szigetszentmiklós

A Dobó István utcában, az Oázis közelében egy aszfaltos közműves telken egy belső kétszintes, 4 szobás házra bukkantunk. A 105 nm-es otthonhoz egy nagyon hangulatos fedett terasz is tartozik, ahol még hagyományos mintájú festést is láthatunk. A belső tereket a rozsdabarna és a fa anyag dominálja.

eladó házak

Szigetszentmiklós központjában levő zsákutcát is fókuszba állítottuk és egy 3 szobás igényes, panorámás családi házat emeltünk ki. A két szinthez egy szuterén és garázs is tartozik. A házat körbe ölelik a teraszok, de a parkosított kert is nagyszerűen mutat az itt található hangulatos, fűthető medencével.

eladó házak agglomeráció

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Itt az ideje beváltani a nyaralós pénzt?

Már tízmilliós bírságot osztottak ki a választás kapcsán

Már tízmilliós bírságot osztottak ki a választás kapcsán

Sokan nem vitték vissza az ajánlóíveket, pedig ez kötelező lenne.

A számok is megmutatták, nagyot bukott Hosszú Katinka étterme

A számok is megmutatták, nagyot bukott Hosszú Katinka étterme

A határidő előtt leadták mindegyik, az olimpiai, világ, és Európa-bajnok úszónőhöz köthető cég beszámolóját.

Kína és Oroszország kéz a kézben dolgozik az Ukrajna elleni fegyverkezésen

Kína és Oroszország kéz a kézben dolgozik az Ukrajna elleni fegyverkezésen

A brit védelmi miniszter szerint még több országnak kellene a NATO-hoz csatlakoznia, az oroszok folytatják az offenzívát. Háborús összefoglaló. 

© 2024 (v2.202102)