Kedves kis eladó lakások 20 millió alatt!

Manapság egyre nehezebb 20 millió forint alatti eladó otthont találni. Bár annyi megfigyelhető, hogy ezek között vannak olyanok is, amik nem estek át egy tökéletes, teljes körű felújításon. Eldöntendő, hogy ezekbe mennyit szeretnénk belefektetni, sokszor már nem is kell sok mindent tenni, de valamikor, bizony egy kis változtatás feltétlenül szükséges. Kereséskor a szűrési feltételekre Budán nem is adott ki találatot, ezért csak a pesti oldalról válogattunk. Jöjjenek az eladó kis lakások!

Kispesti kiválóságra bukkantunk, ami 3 évvel ezelőtt teljes körű felújításon esett át. A 40 nm-es ingatlan egy kétszintes társasházban helyezkedik el, innen könnyen megközelíthető a piac, buszok, villamosok, különböző intézmények.

eladó lakás Kispest

Az Orczy negyednél egy belső udvarra néző, 1 szobás garzon is eladó. A környék jó közlekedési lehetőségeket nyújt még éjszaka is. Befektetési szempontból is meggondolandó, hiszen ha szeretnénk, akkor már az első bérlők meg is lennének, mivel a jelenlegiek szívesen maradnának.

VIII. kerületi lakások

A VII. kerületből is kiemeltünk egy 1 szobás garzont. A 3. emeleti lakás pároknak, egyedülállóknak kedvező lehet. A szoba nincs berendezve, de szimpatikus berendezési opciókat kínálhat, hiszen helytakarékosság szempontból például nagyon sokat segít a galéria.

eladó garzonok

A IX. kerületből egy másfél szobás felújított, kedvezően kialakított szuterén lakást mutatunk. Nagyszerű infrastruktúrája lehetővé teszi, hogy könnyen elérjük a villamosokat, a Kálvin teret és a metró állomásokat is.

eladó lakások Ferencváros

A Bosnyák tértől és a Vásárcsarnoktól néhány perc sétára eladó egy napfényes, kis méretű lakás. A társasház 3. emeletéről egy fákkal teli utat láthatunk, amelyen túl a Csömöri úti sportpálya tekinthető meg. A francia erkély nyugodt kis perceket biztosít!

XIV . kerületi lakások

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc átadja a víziközmű-közszolgáltatáshoz kapcsolódó ellátási felelősséget és vagyoni elemeket az államnak.

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Érdemes lehet akár más megtakarítási formából is átcsoportosítani az év végén.

Csütörtöki Kormányinfó: ezek voltak a legfontosabb bejelentések, percről percre

Csütörtöki Kormányinfó: ezek voltak a legfontosabb bejelentések, percről percre

Több hetes kihagyás után tér vissza a Kormányinfó, a szokásos csapat, Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra vezetésével.

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Az adóhatóság sikeres, teljesítette a megújulás, szemléletváltás feladatát - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön, szakmai konferencián Budapesten.

© 2023 (v2.202102)