Cement gyárból világhírű luxus otthon!

Luxus ingatlanok sokaságával találkozhatunk, de néha egyedi darabra is rábukkanunk. Most Barcelonába repítünk, ahol egy mérnök egy cement gyárat alakított át egy csodás otthonná. Ricardo Bofill ebben az omladozó épületben milliónyi lehetőséget látott, amit véghez is vitt, így a gyár megépülése után 45 évvel új formát és kinézetet kapott.

A spanyol építészmérnök 1973-ban vásárolta meg a gyárat, ezután ez felújítási munkálaton esett át, de az eredeti alakot megtartották, csak új ruhába öltöztették. A külső tereket burjánzó zöld növények borítják, amik egy új hangulattal díszítik fel a külső, szürke tereket.

ingatlanok

A belső terek szerkezetének köszönhetően szenzációs elképzeléseknek adott helyet.  A boltíves kialakítások, a régies falak, csőhálózatok a modern lakberendezési ötletekkel nagyon jól passzolnak és különlegesebbé teszi.

lakásfelújítás

Mennyivel könnyebb lett volna, mindent átalakítani, de nem, a mérnők nem ezt tette és örüljünk is ennek, hiszen így az eredetiséget is sugall. Minden helyiség olyan dizájnos kialakítást kapott, amiknek más-más céljaik voltak, nincs két ugyanolyan kinézetű szoba. Szépen variálja a külső és belső terekben szereplő elemeket.

felújítás

Varázslata az, hogy folyamatosan van olyan helyiség, amit átalakítani és továbbgondolni. Egy kreativitással mindig valami újat és ötleteset ki lehet hozni.

új forma

Hazánkban is találni szép és potenciállal teli ingatlanokat, mutatunk egy párat!

Különleges életérzésben a II. kerületi lakásban is részed lehet, hiszen egy új építésű kastély II. emeleti lakása most eladó. Lehetőségek csokrával találkozhatunk!

eladó lakások

Ezt a madárcsicsergős környezetben levő kastélyt sem hagyhattuk ki. Lajosmizse külterületén levő családi otthon egy 24000 nm-es telken helyezkedik el és extrákkal ellátott.

eladó családi házak

Forrás: https://www.boredpanda.com


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint átlépnék Putyin egyik vörös vonalát az amerikaiak

Megint átlépnék Putyin egyik vörös vonalát az amerikaiak

Megengednék az ukránoknak, hogy úgy vívják a háborút, ahogy jónak látják. Közben Franciaország válaszolt az orosz nukleáris fenyegetésre. Háborús hírek.

Nagy Márton elsápadhat ezektől a számoktól

Nagy Márton elsápadhat ezektől a számoktól

Padlót fogtak a beruházások az első negyedévben a KSH legfrissebb adatai szerint.

Megint jókorát nőttek a keresetek, Ön is ezt érzi?

Megint jókorát nőttek a keresetek, Ön is ezt érzi?

Bruttóban és nettóban is több mint 13 százalékos az emelkedés, a reálbérek is szépet nőttek.

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Pont azokon a piacokon nem vásárolnak elektromos autókat, ahova a magyarországi gyárak szállítanának.

© 2024 (v2.202102)