Dobd fel a nappalit szőnyeggel!

A nappali mindig szem előtt van, és lakberendezéskor bizony nagy hangsúlyt fektetünk ennek kialakítására is. A legmegfelelőbb bútordarabok, díszek után kutatunk, ami persze fontos, de gondoljunk csak bele, hogyan is nézne ki a helyiség egy szőnyeg nélkül. Számomra üresebbé teszi a teret és a hangulata sem ugyanaz. Több színben, méretben gondolkodhatunk, de azért a harmóniára is figyeljünk!

Kezdjük egy nagyobb méretűvel, amit körbeölelnek a szekrények. A szegedi lakás nappalijában a világos színű szőnyeg nagyon találó, jól kiemeli a barna szekrényeket és szinte összeolvad a kanapéval, fotelekkel.

eladó lakás Szeged

Egy kisebb szőnyeget is használhatunk, ami pihenőhelyként is kedvező lehet, főleg ha puha anyagból készült. Az 1+3 fél szobás otthon dizájnját és kialakításait nézve egy ilyen kis relaxációs pont tökéletes megoldásnak tűnik.

VIII. kerületi lakás

A Palotanegyedben levő háromszobás lakás egyik kis szegletében egy mostanában nagyon elterjedt szőnyeg stílust fedezhetünk fel. A rombusz formákkal ellátott fehér-fekete szőnyeg nagyon jó választás lehet, hiszen színei sok mindenhez passzolnak és a benne levő formák pedig feldobják a teret.

szőnyeg

Nem feltétlenül kell ellepje a padlót, külön választható, kis méretűek mellett is lerakhatjuk voksunkat, mint ahogyan ebben a I. kerületi ingatlanban is tették. A tarka színeivel milyen jól kontrasztba helyezte a falakat, bútor darabokat.

eladó lakások

Ha ennél még kisebb szőnyegre fájna a fogunk, akkor így is kiegészíthetjük a berendezésünket, mint ahogy ebben a 3 szobás otthonban tették. Valaki inkább a parkettát, padlót szereti, annak ez a kis felruházó ötlet még jól jöhet.

VII. kerületi lakás Rákospalota

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Világszerte több mint 150 millió ember életét menthették meg a különféle védőoltások az elmúlt ötven évben. 

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

A párt egy közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz és a Tisza Párt listájának második, harmadik, negyedik és ötödik helyezettjét hívják vitára.

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Mi a helyzet a kormány által bevállalt nyugdíjreformmal?

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

Az USA magyarországi nagykövete egy arizóniai rendezvényen fejtette ki álláspontját a magyar kormány oroszbarátságáról.

© 2024 (v2.202102)