Hangulatos gyerekbirodalmak!

Családi otthonok között keresgélve rátaláltunk néhány különleges gyerekszoba elképzelésre. A kialakításakor sok mindenre oda kell figyelni, ezért sok fejtörést okozhat, mit, hova tegyünk, milyen elemeket, bútordarabokat használjunk fel. Körültekintőek kell lennünk a felhasznált díszekkel és anyagokkal is. Nem könnyű! Mindemellett, azért a gyerek kívánságának is próbálunk eleget tenni, vagy ha nem is, legalább érdekessé tenni a szobát. Most külföldi és itthoni gyerekszobákat is felsorakoztatunk.

Kezdjük egy babaszobával! A rajzok, a kellemes színek mind barátságos kinézettel ajándékoznak meg.

gyerekszoba

Itthoni példát is mutatunk, egy igazán kivételes kinézetű otthont. Százhalombattán egy 1+2 szobás panellakásban nagyon szépen megoldották. Nem egy szimpla kis ágyról van szó, hanem egy “otthon az otthonban” elképzelést valósítottak meg. A választott színkombináció kellemes lehet, de a kis színes égők is megteremthetik a szükséges fényt és atmoszférát.

eladó lakások

A gyerekek sokszor szeretnének emeletes ágyat, de ezt az álmot is teljesíthetjük, méghozzá úgy, hogy nincs mind a két gyerek egy szobában, sőt még ötletesen a játék vagy ruha tárolást is megoldhatjuk. Ebben a budapesti lakásban ezt szépen kigondolták!

eladó lakások

A színek, alakok és rajzok mindig feldobják a tereket. Ebben a XII. kerületi otthon gyerekszobájában a fehér falon nagyon jól mutat az ötletes rajz.

gyerekszoba

Debrecenben egy nagyon jó állapotban levő 3 szobás lakás is jó választás lehet. Nagyszerű ízlés, jó elosztás és praktikusság jellemzi az otthont. A játékokat sokszor nincs ahova elpakolni, ezért egy játéksarkot vagy színes, könnyen elérhető fiókokat is kialakíthatunk.

eladó lakások Debrecen

Külföldi képek forrása: https://hu.pinterest.com/

 

 

 

 

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Ígéretes kísérletek történnek arra, hogy injekció helyett szájon át is bevehető legyen az inzulin. De hogyan lehet átjuttatni a hormont a gyomron?

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Az inflációra hivatkozva hajt végre díjkorrekciót a cég, de vannak, akiknek a közölt mértékhez képest is többet kell fizetniük.

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

© 2023 (v2.202102)