Hangulatos gyerekbirodalmak!

Családi otthonok között keresgélve rátaláltunk néhány különleges gyerekszoba elképzelésre. A kialakításakor sok mindenre oda kell figyelni, ezért sok fejtörést okozhat, mit, hova tegyünk, milyen elemeket, bútordarabokat használjunk fel. Körültekintőek kell lennünk a felhasznált díszekkel és anyagokkal is. Nem könnyű! Mindemellett, azért a gyerek kívánságának is próbálunk eleget tenni, vagy ha nem is, legalább érdekessé tenni a szobát. Most külföldi és itthoni gyerekszobákat is felsorakoztatunk.

Kezdjük egy babaszobával! A rajzok, a kellemes színek mind barátságos kinézettel ajándékoznak meg.

gyerekszoba

Itthoni példát is mutatunk, egy igazán kivételes kinézetű otthont. Százhalombattán egy 1+2 szobás panellakásban nagyon szépen megoldották. Nem egy szimpla kis ágyról van szó, hanem egy “otthon az otthonban” elképzelést valósítottak meg. A választott színkombináció kellemes lehet, de a kis színes égők is megteremthetik a szükséges fényt és atmoszférát.

eladó lakások

A gyerekek sokszor szeretnének emeletes ágyat, de ezt az álmot is teljesíthetjük, méghozzá úgy, hogy nincs mind a két gyerek egy szobában, sőt még ötletesen a játék vagy ruha tárolást is megoldhatjuk. Ebben a budapesti lakásban ezt szépen kigondolták!

eladó lakások

A színek, alakok és rajzok mindig feldobják a tereket. Ebben a XII. kerületi otthon gyerekszobájában a fehér falon nagyon jól mutat az ötletes rajz.

gyerekszoba

Debrecenben egy nagyon jó állapotban levő 3 szobás lakás is jó választás lehet. Nagyszerű ízlés, jó elosztás és praktikusság jellemzi az otthont. A játékokat sokszor nincs ahova elpakolni, ezért egy játéksarkot vagy színes, könnyen elérhető fiókokat is kialakíthatunk.

eladó lakások Debrecen

Külföldi képek forrása: https://hu.pinterest.com/

 

 

 

 

 


© 2021 (v150.202005)