Elemek amikkel feldobhatod a nappalit!

A lakberendezésnek nem feltétlenül kell sok fejfájással járnia, hiszen már rengeteg helyről szerezhetünk inspirációt. Tegyük az egész folyamatot vidámmá, használjuk ki a kreativitásunk és valósítsuk meg elképzeléseinket! Mire kell figyelni? A méretekre, színekre, világításra, díszítő elemekre. A budapesti lakások kínálatából hoztunk néhány olyan nappalit, amiknek a látványa minden szempontból kedvező.

Nézzük csak, hogy ebben a VI. kerületi lakásban mennyire feldobja a kék szín a teret, és ezt szürkével, meg fehérrel összehangolva milyen hangulatos, erőteles kivitelezésű nappalit kapunk. A képen láthatjuk azt is, hogy milyen fontos egy jó hosszúságú, színű sötétítő is, de a képek fölötti kis hangulat fények is kedvező hatást keltenek.

lakberendezés

Ha már a képekről beszélünk, nem feltétlenül fontos, de néha jó összehangolni ezeket díszítő elemekkel, mint ahogy ebben a felújított otthonban is tették a kis párnákkal. Ugyanezt a módszert láthatjuk a másik szobában is, ott a sötét szürkére és a pirosra került a hangsúlyt.

budapesti eladó lakások

Az is jól mutat, ha kontraszt hatást keltünk a párnákkal, mind ahogy ebben a belvárosi, 3 szobás lakásban is láthatjuk. Gondolatainkban a díszpárnák anyagával és formájával is kellemesen el lehet játszadozni, majd dönteni.

eladó belvárosi lakások

Élő vagy dísznövények is feldobhatják az üres helyeket, falakat. Ebben a Krisztinavárosban levő ingatlannak  a nappalijában a dísz ágak nagyon jól kiegészítik az üresebb sarkot, vagy az elválasztó részt.

eladó laksáok

Sokan szeretjük, ha valami feldobja az egyszínű falakat, valamikor képeket, festményeket, lámpákat, díszeket teszünk, de festhetünk is. Nem feltétlenül kell bonyolult formákban gondolkodni, persze aki érzi magában a tehetséget az csak engedje szabadjára a fantáziáját, de néha egy egyszerű, színes, vastagabb vonal is megteszi. Itt van erre egy példa a IX kerületből.

eladó lakások IX. kerület

Az előbb feltüntetett képeken mind kisebb asztalt ölelnek át a bútordarabok, kanapék, de valamikor nagyobb, más alakú, anyagból készültekre is gondolhatunk, mint ahogy ebben az V. kerületi lakás nappalijának berendezésekor is tették. Mostanában az is trendi, hogy csak kis párnákat vagy babzsákokat helyezünk el.

eladó 2 szobás lakások

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Ígéretes kísérletek történnek arra, hogy injekció helyett szájon át is bevehető legyen az inzulin. De hogyan lehet átjuttatni a hormont a gyomron?

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Az inflációra hivatkozva hajt végre díjkorrekciót a cég, de vannak, akiknek a közölt mértékhez képest is többet kell fizetniük.

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

© 2023 (v2.202102)