Ha tetszik, ha nem, ezek 2019 trendi színei!

A színtrendek az új évben is követnek minket, vagy mi követjük őket, a lényeg hogy olyan tereket alakítsunk ki, amikben jól érezzük magunkat és más szemében is ízlésesek. Mindig van valami trend, ami felé elmozdulhatunk, vagy inspirációt szerezhetünk. A lakberendezési elemek, de színek is öltöztetik a lakást, így erre is nagy hangsúlyt kell fektetni. A színkombinációk között megtalálhatjuk az igazit, azt ami szépen illeszkedik a terek adta fényekhez, bútordarabokhoz.

Tavaly a szélsőségesebb, metál, merész piros és a fekete is nagy hangsúlyt kaptak. Idén jöttek a különböző életstílusokhoz illő színek. Sok nagy cég már útjára engedte az új színtrendet, amit követve máris felfrissíthetjük a lakásunkat és trendibbé tehetjük. A kiválasztási folyamatban az otthon töltött percek pszichológiai hatását és a digitalizációhoz való elköteleződést is fókuszba állították.

Nézzük milyen színeket érdemes követni az új évben!

A digitális technológia inspirálta színeket, az otthonunkban erősebben érzékeljük. Ilyen szín például ez a lila, amilyen ebben a pécsi lakásban van.

eladó pécsi lakások

A sötétebb, méreg zöld felé hajló zöld egyenesen a természetbe repít, nyugtató hatása kellemes lehet. Ezt a színt alkalmazták ebben a IX. kerületi otthonban is.

eladó lakások Budapest

A kéknek ezt a misztikus árnyalatát is előszeretettel lehet használni, mint ahogy ebben debreceni lakás nappalijában is tették.

eladó lakások Debrecen

A sárga visszafogottabb és erősebb színei továbbra is menők. Ebben a VIII. kerületi lakásban a fehér színnel kombinálva nagyon jól mutat. A fehér, krém, bézs és az enyhébb szürkébb árnyalatok a merész színekkel egységesítve nagyon hangulatossá tehetik a tereket, sőt ha játszunk a fényekkel, még intenzívebb lesz.

eladó lakások VIII. kerület

Ha a természetből szeretnénk meríteni, akkor a zöld mellett, a fa, égetett anyag, tégla színeit is alkalmazhatjuk. Ezt a színt sötétebb és világosabb dísztárgyakkal nagyon jól kontrasztba helyezhetjük.

eladó belvárosi lakások

Az ékszerenél ismert emeráld zöld, a zafir vagy a kékeszöld színekkel is nagyon feldobhatjuk az atmoszférát. A következő,  V. kerületi lakásban a díszítő elemeket öltöztették a kékeszöldbe.

budapesti ingatlanok

A mély vörös kellemes és barátságos, de közben energikussá is teszi az egész lakrészt. A Krepuska Géza telepen levő ingatlanban merészen bevállalták!

színválasztás

Forrás: https://www.elledecor.com


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Világszerte több mint 150 millió ember életét menthették meg a különféle védőoltások az elmúlt ötven évben. 

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

A párt egy közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz és a Tisza Párt listájának második, harmadik, negyedik és ötödik helyezettjét hívják vitára.

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Mi a helyzet a kormány által bevállalt nyugdíjreformmal?

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

Az USA magyarországi nagykövete egy arizóniai rendezvényen fejtette ki álláspontját a magyar kormány oroszbarátságáról.

© 2024 (v2.202102)