Ámulunk és bámulunk, hogy így is lehet nagy tereket alkotni!

A kis lakások lakói gyakran szeretnének egy helyet spórolni, hiszen a mindennapokban, de vendégek várása esetén is fontos lehet. A helytakarékosság mellett az összképen is javít, ha a hozzánk látogató személyek előtt nem tárunk fel mindent. Sok megoldás olyan trükköket rejt, amiknek az alkalmazásával praktikusabban telnek az otthon töltött percek. Ámulunk és bámulunk, hogy milyen jó kis kreatív ötletekből szerezhetünk inspirációt. Felsorolunk néhányat, amikkel nem csak a nappalit, hálószobákat és a lakás belső részeit dobhatjuk fel, hanem a teraszt, erkélyt is.

A gyerekszobák gyakran vannak elhalmozva különféle ruhákkal, játékokkal. Ha egy kis teret szeretnénk és útban van az asztal és a szék, akkor a képen látható megoldás, vagy ehhez hasonló elképzelés jó gondolat lehet.

megoldások

Az íróasztal jelenlétére sincs feltétlenül minden percben szükségünk, ezért egy ilyen felhajtható megoldás kedvező lehet a gyerekek és a szülők számára is.

gyerekszobák

A konyhabútor főleg kis méretű lakásoknál nagyon precíz méréseket igényel, sokszor nincs is nagyon hely egy rendes ebédlőasztalra, de ez választáson múlik. Ha a formás kis asztalokat és székeket állítjuk fókuszba, akkor megtalálhatjuk a számunkra a legmegfelelőbbet. Ebben az V. kerületi lakásban rábukkantak a számukra tökéletes darabra.

konyha bútor

Minden helyet, lehetőséget meg kell fognunk és kihasználnunk, mint ahogy ebben a Garay utcában levő lakásban tették. Hasonló megoldásokat fedezhetünk fel a hálószobában is.

budapesti lakások

Sokszor megrendelésre készíttetünk bútordarabokat, ilyenkor egy kis kreativitásnak is helyet adunk. A helytakarékos, ötletes megoldásokra is hangsúlyt fektethetünk, például a képen látható elképzelést más berendezési kelléken is szívesen látnám.

bútordarab

Ha szélesebb ablak áll a rendelkezésünkre, kis ülőhelyet is kialakíthatunk, ezzel tárolásra is mód nyílik. Nemcsak hangulatos, hanem hasznos is. Színes, kényelmes kis ülőhelyet kreáltak ebben a Várnegyedben levő klasszikus, nagypolgári otthonban is.

budapesti otthonok

A kertben is növelhetjük a tereket. Ez a felhajtható sütő “passzív állapotában” díszként is jól mutat a kő falon, használatkor pedig kényelmes és helytakarékos a méretnének köszönhetően.

kertek

https://www.boredpanda.com/

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Világszerte több mint 150 millió ember életét menthették meg a különféle védőoltások az elmúlt ötven évben. 

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

A párt egy közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz és a Tisza Párt listájának második, harmadik, negyedik és ötödik helyezettjét hívják vitára.

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Mi a helyzet a kormány által bevállalt nyugdíjreformmal?

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

Az USA magyarországi nagykövete egy arizóniai rendezvényen fejtette ki álláspontját a magyar kormány oroszbarátságáról.

© 2024 (v2.202102)