Trendi lakások Pest legszebbjei között!

Budapest kínálatában folyamatosan megjelennek olyan lakások, amik megállnák a helyüket a magazinok oldalán is. Ilyen gyöngyszemeket szemeltünk ki most a főváros eladó lakásai közül. Különböző kerületekben nézelődtünk, ügyelve, hogy a talált hirdetések képei és megjelenített információi kedvezők legyenek az olvasók számára. A trendi lakások között több stílust is felfedezhetünk, így ha lakberendezés, változtatások előtt állunk érdemes inspirációt szerezni.

Újpalota kedvelt részén, a Zsókavár utcában egy felújított, panelprogramban részt vett házban bukkantunk rá erre a világos, 2 szobás, modern lakásra. Elosztása kiváló, amit jól kihasználtak a lakberendezési kellékekkel, ezek megengedik a természetes fények beáramlását is.

eladó panelek

XIV. kerületi ingatlan

Ez a Zugló kertvárosi övezetében levő 2+fél szobás otthon csendes, kényelmes környezetben várja új lakóit. A lakás teljes körű felújításon esett át, műszaki és esztétikai szempontból is. Befektetési célból is meggondolandó, az Örs vezér tere és a Metropolitan Egyetem közelsége vonzó lehet.

eladó lakások Budapest

Gyöngyszem Újlipótvárosban

Az amerikai nappali levett a lábunkról, de a hálószoba is magával ragadó. Egy dizájn magazint lapozgatva pár percig rajta maradna szemünk. Sokan vágynak ilyen faltól falig érő tükrös szekrényre! Ebben a XIII. kerületi lakásban ez nagyszerű látványt nyújt.

eladó lakások XIII. kerület

Felújított otthon Budapest szívében

Lipótváros kínálata tele van szépen berendezett darabokkal, ebből ezt a 3 szobást választottuk ki. A belvárosba vágyóknak megfelelő élhető tereket és kiváló közlekedési feltételeket biztosít. A lakótér kialakítása kifejezetten jó, a hallból nyílik a két külön álló, világos hálószoba. Az egyik hálószoba, illetve az étkező is az erkélyre is nyílik.

eladó lakások V. kerület

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint átlépnék Putyin egyik vörös vonalát az amerikaiak

Megint átlépnék Putyin egyik vörös vonalát az amerikaiak

Megengednék az ukránoknak, hogy úgy vívják a háborút, ahogy jónak látják. Közben Franciaország válaszolt az orosz nukleáris fenyegetésre. Háborús hírek.

Nagy Márton elsápadhat ezektől a számoktól

Nagy Márton elsápadhat ezektől a számoktól

Padlót fogtak a beruházások az első negyedévben a KSH legfrissebb adatai szerint.

Megint jókorát nőttek a keresetek, Ön is ezt érzi?

Megint jókorát nőttek a keresetek, Ön is ezt érzi?

Bruttóban és nettóban is több mint 13 százalékos az emelkedés, a reálbérek is szépet nőttek.

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Pont azokon a piacokon nem vásárolnak elektromos autókat, ahova a magyarországi gyárak szállítanának.

© 2024 (v2.202102)