Fóton jártunk, kincseket találtunk!

Fót, a budapesti agglomeráció egyik kedvelt városa szép családi házakat rejt, most ezt térképeztük fel. A fővárostól egy órán belül megközelíthető helység nyugodt környezetet kínál a budapesti tumultushoz képest. A főváros közelsége még akár az ingázást is lehetővé teszi. Ami a kínálatát illeti próbáltunk úgy halászgatni, hogy olcsóbb és drágább darabokat is mutassunk. Nem mondhatjuk, hogy olcsóság van, de a budapesti árakhoz képest még mindig jobb a helyzet. A hirdetett összegekért még kedves környezetet és minőséget is kapunk.

Elsőként egy több generációs házat mutatunk, ami közel van a vasútállomáshoz, de mégis csendes környéken helyezkedik el. A 3 szint 4 szobát foglal magába, a legalsó még akár üzleti célból is meggondolható. A házhoz egy 447 nm-es kert is tartozik, ami gondozott állapotban van.

Fóti házak

Egy 2002-ben épült nyolcszögletes otthonban 2+fél szobát alakítottak ki, ezt egyedi tervezés jellemzi. A 30 nm-es terasz növényzete és elgondolása nagyszerűen mutat. A környékén minden megtalálható, közelben iskola, boltok, buszmegállók, éttermek és a Fóti-tó.

Fót eladó házak

A rendszeresen felújításokon, esztétikai átalakításokon áteső következő fóti ingatlan kívül-belül nagyszerűen mutat. A színek választása, de a kandalló is megteremti a meghitt hangulatot! A házban egy kis átalakítással egyéb tereket, szobákat alakíthatunk ki, amik még növelik a több generációs együttélés lehetőségét. A fedett terasz a nagy családosok és baráti társaságok kedvelt színhelye lehet.

agglomerációs házak

Még mindig 80 millió alatt vagyunk és egy ilyen kis gyöngyszemre is rátaláltunk. Ez az 5 szobás otthon Makovecz stílusban kápráztat el. A nádfedeles ház minden igényt kényelmesen kielégít, itt pihenhetünk a hidromasszázs fürdőkabinban,  jacuzziban és kikapcsolódhatunk egy billiárd játék mellett. A beosztása tökéletes, az emeleten vannak a hálószobák.

telkes házak

Fót legszebb új építésű részén egy gyönyörű kertben található 4 szobás családi ház is eladó. A nagyon jó fekvésű épület az extrák mellett egy álomszép, hegyekre néző panorámát is elénk tár. A terasz és a kert pihenés szempontjából kedvező feltételek nyújt. A képeket nézve a belső terek is ugyanolyan igényességgel vannak kialakítva, mint a külsők.

Fót

© 2021 (v150.202005)