Fóton jártunk, kincseket találtunk!

Fót, a budapesti agglomeráció egyik kedvelt városa szép családi házakat rejt, most ezt térképeztük fel. A fővárostól egy órán belül megközelíthető helység nyugodt környezetet kínál a budapesti tumultushoz képest. A főváros közelsége még akár az ingázást is lehetővé teszi. Ami a kínálatát illeti próbáltunk úgy halászgatni, hogy olcsóbb és drágább darabokat is mutassunk. Nem mondhatjuk, hogy olcsóság van, de a budapesti árakhoz képest még mindig jobb a helyzet. A hirdetett összegekért még kedves környezetet és minőséget is kapunk.

Elsőként egy több generációs házat mutatunk, ami közel van a vasútállomáshoz, de mégis csendes környéken helyezkedik el. A 3 szint 4 szobát foglal magába, a legalsó még akár üzleti célból is meggondolható. A házhoz egy 447 nm-es kert is tartozik, ami gondozott állapotban van.

Fóti házak

Egy 2002-ben épült nyolcszögletes otthonban 2+fél szobát alakítottak ki, ezt egyedi tervezés jellemzi. A 30 nm-es terasz növényzete és elgondolása nagyszerűen mutat. A környékén minden megtalálható, közelben iskola, boltok, buszmegállók, éttermek és a Fóti-tó.

Fót eladó házak

A rendszeresen felújításokon, esztétikai átalakításokon áteső következő fóti ingatlan kívül-belül nagyszerűen mutat. A színek választása, de a kandalló is megteremti a meghitt hangulatot! A házban egy kis átalakítással egyéb tereket, szobákat alakíthatunk ki, amik még növelik a több generációs együttélés lehetőségét. A fedett terasz a nagy családosok és baráti társaságok kedvelt színhelye lehet.

agglomerációs házak

Még mindig 80 millió alatt vagyunk és egy ilyen kis gyöngyszemre is rátaláltunk. Ez az 5 szobás otthon Makovecz stílusban kápráztat el. A nádfedeles ház minden igényt kényelmesen kielégít, itt pihenhetünk a hidromasszázs fürdőkabinban,  jacuzziban és kikapcsolódhatunk egy billiárd játék mellett. A beosztása tökéletes, az emeleten vannak a hálószobák.

telkes házak

Fót legszebb új építésű részén egy gyönyörű kertben található 4 szobás családi ház is eladó. A nagyon jó fekvésű épület az extrák mellett egy álomszép, hegyekre néző panorámát is elénk tár. A terasz és a kert pihenés szempontjából kedvező feltételek nyújt. A képeket nézve a belső terek is ugyanolyan igényességgel vannak kialakítva, mint a külsők.

Fót

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)