Tapétázással új hangulatot teremthetsz!

A falak egyszerűségén sok technikával változtathatunk, ezzel segíthetünk olyan tereket kialakítani, amik már önmagukban a bútordarabok nélkül is kellemes hangulatot árasztanak. Mi most a tapétákat vettük szemügyre, amik mostanában festett, nyomtatott, bőr formában jelennek meg a falak díszítő elemeként. Ha a lakberendezési eszközök már adottak, akkor ennek méretét, kinézetét ezekhez igazítva kell kiválasztanunk. Ha körülnézünk bizony sok fajta, mintás, egyszínű, sok színű változatokkal találkozhatunk.

A lakás megálmodásakor az ízlésesség szabhat csak határt. Mindig az adott színkombinációkra, anyag típusokra és méretekre fektetjük a hangsúlyt. Az Otthontérkép.hu eladó lakásai között böngészve választottunk ki néhány trendi tapétát.

A nagyon elterjedt tégla-kő tapéta különleges hangulatot teremt, nézzük csak, hogy ebben a VII. kerületi lakásban milyen szépen kihangsúlyozza a fehér, világos zöld színeket, pedig csak egy kis felületen láthatjuk.

VII. kerületi lakás

Víziváros egyik 2+1 szobás otthonában a gyerekszobát egy felhős dizájnnal dobták fel. A gyerekek kuckójában érdemes tapétában gondolkodni, így ezt könnyebb lecserélni egy idő után, minthogy egy teljes festést bevállaljunk.

eladó lakások Budapest

A fű imitáció ebben az ultra modern lakásnak az ebédlőjében nagyon látványos! Ha a fal nagysága megengedi hasonló megoldást egyszerűen kivitelezhetünk!

eladó lakás belváros

Trendi az is ha egy fényképszerű tapétát választunk, ilyet láthatunk a VII. kerületi lakásban is, ahol a Lánchíd tárul elénk.

tapéta

Ha a hagyományosabb lakberendezési stílus mellett állunk, akkor érdemes formákkal ellátott tapétákban gondolkodni. A IV. kerületi lakás nappalijában és hálószobájában is régies fali dekorációt láthatunk.

IV: kerületi lakások

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kikerült Mészáros Lőrinc családjából, tönkre is ment a fociklubja

Kikerült Mészáros Lőrinc családjából, tönkre is ment a fociklubja

A Szombathelyi Haladás nem kapta meg NB II-es licencét, hiába volt sokáig a NER közelében.

Tudja ki Magyarország tíz legnagyobb adózója? Varga Mihály elárulta

Tudja ki Magyarország tíz legnagyobb adózója? Varga Mihály elárulta

Eláruljuk, közülük öt egy-egy bank.

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

A tulajdonosváltással át fog alakulni a finanszírozási szerkezet is a Megyeri úton.

© 2024 (v2.202102)