Panelben, de végre nem szűkösen

Ki mondta, hogy a panellakás csak apró, szűkös, kényelmetlen lehet. Jó áron találtunk ezúttal olyan tömbházi lakásokat, amelyek rácáfolnak az előítéleteinkre!

Lakáskereséskor szinte mindenre oda kell figyeljenek a nagycsaládosok. Elsőre természetesen az elhelyezkedést és az árat nézzük, hiszen fontos, hogy a gyerek mennyi idő alatt jut el óvodába, iskolába, mi pedig hogyan érünk be a munkahelyre. Vagy ha épp elfogy valami otthon, szükségünk van valamire, ne kelljen sokat járjunk az adott termék után.

Ám a jó elhelyezkedésnek bizony ára is van, ezért a kedvelt kerületekben levők lakások ára jóval magasabb, főleg ha még méretükben nagyok és felújított állapotban vannak.

Válogatásunk első darabja egy X. kerületi, Újhegyi lakótelepen levő első emeleti, 68 nm-es panellakás. Ahogy a kinézetéből látszik, teljes körű felújításon esett át. A nappaliban klíma segít át a meleg nyári napokon, télen pedig az ablakok jó szigetelése megtartja a kellemes hőmérsékletet. A közelben sok üzletközpont, oktatási intézmény, orvosi rendelő egyaránt megtalálható. Pár perces sétára egy tó, futópálya és nagy park is van.

X. kerületi lakások

A XI. kerületben, az Etele úton egy nem hatalmas, mégis jól élhető, szép másfél szobás panelt találtunk, ami az épület kilencedik emeletén helyezkedik el. A környék adottságai kiválóak: óvoda, iskola, üzletek, játszóterek, orvosi rendelők mind a közelben vannak. Közlekedési szempontból is nagyszerű, 4-es metró, buszok, villamosok 5 percen belül elérhetők. Az 1-es villamos vonal meghosszabbításának és a metrónak köszönhetően a környék hatalmas fejlődésen megy keresztül.

eladó lakások XI. kerület

A III. kerületből, a Harrer Pál utcában levő egyedien átalakított, három külön nyíló szobás hangulatos otthont választottuk ki, ami a IX. emeletről kínál panorámás kilátást. A 66 nm-es otthonban kényelmesen elfér egy nagyobb család, minden tagjának külön szférát ajánlva.

eladó lakások Óbuda

A XIII. kerület egy 68 nm-es, erkélyes panellakás is kedvezően tágas tereket tud felkínálni. Az ingatlan az Árpád hídtól 5 percre van, ami azt eredményezi, hogy könnyen beérhetünk a belvárosba, de a közelben is megtalálhatunk óvodát, iskolát, üzleteket is.

Árpád híd közeli lakások

Itt egy Újpest Központ metrómegállóhoz közel levő 2+2 szobás otthon, ami egy tíz emeletes épület, IV. emeletén helyezkedik el. A 4 szoba leválasztással került kialakításra, így igény szerint, 3 szobára is vissza módosítható. Közelben iskola, óvoda, orvosi ellátás, gyógyszertár, vásárlási lehetőség is adott, de a ház előtti parkban három játszótér és futópálya is a rendelkezésre áll.

eladó lakások IV. kerület

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Érdemes lehet akár más megtakarítási formából is átcsoportosítani az év végén.

Jön a Kormányinfó: mutatjuk a legfontosabb bejelentéseket, percről percre!

Jön a Kormányinfó: mutatjuk a legfontosabb bejelentéseket, percről percre!

Több hetes kihagyás után tér vissza a Kormányinfó, a szokásos csapat, Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra vezetésével.

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Az adóhatóság sikeres, teljesítette a megújulás, szemléletváltás feladatát - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön, szakmai konferencián Budapesten.

© 2023 (v2.202102)