Ilyen is lehet az álomlakás! Mutatjuk a hét legszebbjeit!

Elképzelni, hogy milyen lesz egy jövőbeli lakás, vagy a meglévőt átalakítani úgy, hogy az “újban” mindennek meglegyen a helye, és még jól is nézzen ki – valljuk be elég nehéz. Magazinokból, bútoráruházakból és máshonnan is szerezhetünk inspirációt. Nézzük meg, hogy mostanában mi a trend, milyen színek passzolnak egymáshoz, és milyen anyaghasználaton érdemes 2019-ben gondolkodni.

Lakáseladáskor profi fényképeken kell bemutatnunk az otthonunkat, hiszen sokan nézhetik meg lakásunk. Elsődlegesen pedig véleményünket csak a képek és a leírások alapján tudják megformálni. Hirdetések feltöltésekor elsősorban ezeket kell figyelembe venni ahhoz, hogy a hirdetésünkre kattintókra nagy hatást keltsünk.

Nézzünk akkor néhány jó példát az erős képi tálalásra. Az Erzsébetvárosban, az Almássy téren, két egymás melletti luxus kialakítású lakást csodálhatunk meg. Egyik tükörképe a másiknak. Az otthonok alapterülete 72 nm, amikben a dizájnos kialakítás és színharmónia mellett még a minőségi anyagok felhasználására is figyeltek. A felújításakor kicserélték a vezetékeket, de padlófűtést és változtatható színű hangulatvilágítást is beépítettek.

lakások Budapest

Mostanában nagyon elterjedt a kék vagy a sötét rózsaszín ötvözése a fehér és a szürke színekkel. Az alábbi XIII. kerületi otthonban a színes kiegészítőkkel vezetik a figyelmet egy-egy részre a lakásban. Mind a három szobában megtartották az azonos stílust, ami kedvező látványt nyújt.

Az otthon vételára tartalmazza a beépített bútorok, a konyhabútor beépített gépeit és a fürdőszoba berendezését. A különálló bútordarabok és a dekorációs tárgyak pedig egyedi megállapodás alapján vásárolhatók meg.

eladó felújított lakások

Ugyancsak a XIII. kerületben egy magasföldszinti polgári lakást választottunk ki, amiben érdekes képeket, praktikus, divatos elemeket, és egy szép tölgyfapadlót fedezhetünk fel. A 2+1 szobás ingatlan tökéletes példa arra, hogy egy magánszemély is lehet kreatív, figyelve arra, hogy a készített képek biztosan átadják a lakás kellemes hangulatát.

Budapesti lakás

A XII. kerületben egy belsőépítész tervei alapján kialakított lakás magas szintű felújítást kapott. Ahogy az alaprajzon is látható, a lakás elosztását a belsőépítész teljesen újragondolta és átalakította. A felújítási munkálatok két évvel ezelőtt történtek, amikor az új alapozás, a padló, az ajtó és minden burkolat is kicserélésre került.

eladó lakások XII. kerület

Ebben a XV. kerületi otthonban 106 nm-es alapterületen, az elhelyezett bútordarabok, és néhány kiegészítő sötétebb színeket kapott. A 2009-ben épült társasház belső és külső terei is szépen rendezett állapotban vannak. A lakáshoz tartozó erkélyt kisebb virágokkal dobták fel, és az innen látható zöld felület is csak hozzáad a látványhoz.

eladó lakás Rákospalota

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)