Csillaghegyi csillagok!

Csillaghegy nincs túlzottan messze a várostól, mégis olyan része a kerületnek, amit előszeretettel látogatnak alkalmi kirándulók is, hiszen könnyen megközelíthető, és az itt található strandfürdő is csendes, zölddel körülvett területen van. Ide a HÉV-vel könnyű eljutni, és egy kicsit csendesebb helyen kiszakadni a mindennapokból. Strandolni persze csak majd május végétől lehet, egy kirándulást azonban most is megér a környék.

Az itt felbukkanó pompás házak – méretükből adódóan is – a nagyobb családoknak kedvezőbbek.

Stílusában különleges ingatlanra bukkantunk, amiben a Viktoriánus Vintage jegyeit fedezhetjük fel. A 180 nm-es házban 4+1 szobát alakítottak ki, minőségi anyagok felhasználásával. A külső falazatot a folyamatosan növekedő és terjedő növényzet díszíti.

eladó házak

2004-ben épült 3 szintes ház remek lehetőség nagy családoknak vagy olyanoknak, akik két generáció, akár három együttélésére vágynak. A belső terekben a fa dizájn dominál, amik kellemesebbé teszik az atmoszférát. A házban szauna, télikert vehető igénybe, az udvar nagyságából adódóan pedig további kikapcsolódásra alkalmas helyiségek is kialakíthatók.

III. kerületi házak

Sokszor a telek és az itt kiépített medence és az ezt körülvevő helyiségek viszik a prímet. Persze ebben a III. kerületi házban a belső terek sem mutatnak rosszul, sőt ha megnézzük elegáns kialakításokat, díszeket láthatunk.

A gondozott kertben egy medence, nagy terasz, grillező és egy eredetileg szaunának tervezett kis ház biztosítja kényelmet. Pár perc sétával elérhető Római-parton, sportolásra, szórakozásra alkalmas lehetőségeket tárházát találjuk.

budapesti házak

Jó infrastruktúrával rendelkező ingatlan 5 szobát kínál, amik műszaki és esztétikai szempontból is kiválóan mutatnak. A nagy terek lehetővé teszik a további helyiségek kialakítását, mint például a kondi terem és a szauna.

Az udvaron kellemes időt tölthet a család, együtt grillezhetnek, közben pedig a gyerekeknek jut elég tágas, zöld terület, ahol kifutkorászhatják magukat.

eladó házak III. kerület

Csillaghegyről egy új építésű ikerházat is hoztunk, amiben 2+2 szobát vehetünk igénybe. Az ingatlan egy éve épült, teljesen felszerelt, bútorozott és gépesített állapotban van.

A házhoz egy kisebb medence is tartozik, ami élménnyel teli perceket okozhat a családnak. A megközelítését illetően is nagyszerű, a Római part 5 perc sétára van, ahol biciklizhetünk és vízparton kikapcsolódhatunk.

eladó házak

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)