Csillaghegyi csillagok!

Csillaghegy nincs túlzottan messze a várostól, mégis olyan része a kerületnek, amit előszeretettel látogatnak alkalmi kirándulók is, hiszen könnyen megközelíthető, és az itt található strandfürdő is csendes, zölddel körülvett területen van. Ide a HÉV-vel könnyű eljutni, és egy kicsit csendesebb helyen kiszakadni a mindennapokból. Strandolni persze csak majd május végétől lehet, egy kirándulást azonban most is megér a környék.

Az itt felbukkanó pompás házak – méretükből adódóan is – a nagyobb családoknak kedvezőbbek.

Stílusában különleges ingatlanra bukkantunk, amiben a Viktoriánus Vintage jegyeit fedezhetjük fel. A 180 nm-es házban 4+1 szobát alakítottak ki, minőségi anyagok felhasználásával. A külső falazatot a folyamatosan növekedő és terjedő növényzet díszíti.

eladó házak

2004-ben épült 3 szintes ház remek lehetőség nagy családoknak vagy olyanoknak, akik két generáció, akár három együttélésére vágynak. A belső terekben a fa dizájn dominál, amik kellemesebbé teszik az atmoszférát. A házban szauna, télikert vehető igénybe, az udvar nagyságából adódóan pedig további kikapcsolódásra alkalmas helyiségek is kialakíthatók.

III. kerületi házak

Sokszor a telek és az itt kiépített medence és az ezt körülvevő helyiségek viszik a prímet. Persze ebben a III. kerületi házban a belső terek sem mutatnak rosszul, sőt ha megnézzük elegáns kialakításokat, díszeket láthatunk.

A gondozott kertben egy medence, nagy terasz, grillező és egy eredetileg szaunának tervezett kis ház biztosítja kényelmet. Pár perc sétával elérhető Római-parton, sportolásra, szórakozásra alkalmas lehetőségeket tárházát találjuk.

budapesti házak

Jó infrastruktúrával rendelkező ingatlan 5 szobát kínál, amik műszaki és esztétikai szempontból is kiválóan mutatnak. A nagy terek lehetővé teszik a további helyiségek kialakítását, mint például a kondi terem és a szauna.

Az udvaron kellemes időt tölthet a család, együtt grillezhetnek, közben pedig a gyerekeknek jut elég tágas, zöld terület, ahol kifutkorászhatják magukat.

eladó házak III. kerület

Csillaghegyről egy új építésű ikerházat is hoztunk, amiben 2+2 szobát vehetünk igénybe. Az ingatlan egy éve épült, teljesen felszerelt, bútorozott és gépesített állapotban van.

A házhoz egy kisebb medence is tartozik, ami élménnyel teli perceket okozhat a családnak. A megközelítését illetően is nagyszerű, a Római part 5 perc sétára van, ahol biciklizhetünk és vízparton kikapcsolódhatunk.

eladó házak

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hivatalos: sose tudjuk meg, miért adott kegyelmet Novák Katalin

Hivatalos: sose tudjuk meg, miért adott kegyelmet Novák Katalin

A bíróság elutasította a keresetet abban a polgári perben, amelyben a felperes az úgynevezett kegyelmi ügy iratainak kiadását kérte - tudatta a Fővárosi Törvényszék közleményben pénteken.

Durva dolgokat látott Hadházy Ákos Pintér Sándor minisztériumában - beigazolódhatnak a félelmeink

Durva dolgokat látott Hadházy Ákos Pintér Sándor minisztériumában - beigazolódhatnak a félelmeink

Belenézhetett a képviselő a Kínával kötött, titkos szerződésekbe, és nagyon aggasztó dolgokat látott.

Csak a szokásos: kivonultak az oroszok, de sokáig tart eltakarítani a szemetüket

Csak a szokásos: kivonultak az oroszok, de sokáig tart eltakarítani a szemetüket

A Sberbank értékes ügyfelei és ingatlanai hamar gazdára találtak, az egyéb itt hagyott kacatoktól viszont nehéz megszabadulni. Csocsóasztal és fogas is van eladó.

© 2024 (v2.202102)