Nívós különlegességek Solymárról

Buda elegáns környékét, a városhatárhoz közeli településeket mindig jó felfedezni. Magyarország egyik legnépesebb községét, Solymárt vettük most górcső alá. Mutatjuk, milyen jó kis házakat találtunk!

Solymár a kiköltözők mekkája volt, egészen addig, amíg a 10-es út forgalma reggelente is elviselhető maradt. Ma inkább csak azoknak ajánlható, akik nem reggel 8-ra vagy 9-re járnak be Budapestre, vagy nem kocsival, hanem a szuperkényelmes zónázó vonattal járnak. Mert Óbuda központjába az egyébként autóval – forgalommentes időben – 17 perces út reggel 40-55 perc is lehet, vonattal viszont pikk-pakk beérünk: a Nyugati tér is csak 25 perc ilyen módon közlekedve!

A környezet viszont mindenképp idilli: szépek a környező hegyek, a Solymári vár és a kilátók kedvezőek lehetnek kikapcsolódás, meg egy kis mozgás, mondjuk a természet ölén gyakorolt futás szempontjából. Ebben a zöld környezetben ráadásul azért nagyobb az esély olyan házakat vásárolni, melyekhez tágasabb (és a városhatáron belülihez képest megfizethetőbb) telek jár.

Körülnéztünk most Solmyár kínálatában, és olyan nagy méretű házakat választottunk ki, amikhez minimálisan 1000 nm-es telek is tartozik.

Solymár központjában találtuk ezt a 65 milliós felújított családi házat. A kétszintes épületben nagyon jó beosztásban, 5 szobát alakítottak ki, melyek 2007-ben felújításon is átestek. A családi otthonhoz egy parkosított, 1050 nm-es kert tartozik, ahol további épületet, játszóteret, vagy akár medencét is kialakíthatunk.

5 szobás ingatlanok

 

 

 

Egy 1000 nm-es telken ezt a Makovezc Imre által tervezett különlegességet találtuk. A 210 nm-es, panorámás családi házban nagyon szépen bántak a formákkal, felhasznált anyagokkal, színekkel. A ház kis teraszairól csodálhatjuk a Pilis vonulatait, a kertben pedig élvezhetjük a kertész által gondozott pázsitot.

újszerű ház

A válogatásunk legdrágább darabjának minden szeglete, egyedi stílusban került kialakításra, amiben a modern elemek és az elegancia ötvöződik. Ahogy megnézzük a képeket felfedezhetjük, hogy beosztása nagyon jól átgondolt, divatos és olyan megoldásokat alkalmaztak, amik a helytakarékosságot segítik. A mesés otthont egy 1108 gondozott kert öleli körül.

agglomerációs házak

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Foci-Eb – 2024: vajon ki nyeri a vasárnapi döntőt?

Foci-Eb – 2024: vajon ki nyeri a vasárnapi döntőt?

Este 21 órakor a futball Európa Bajnokság döntőjén drukkolhatnak Spanyolországért, illetve Angliáért a sportrajongók. Vajon ki nyer ma este? 

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

A nyári diákmunka-vállalás egyik fő motivációi közé tartozik a fesztiválozásra gyűjtés, ugyanakkor a diákok zöme még mindig részben a szüleikre támaszkodik. 

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Összesen 200 milliárd forint keretösszeggel két új pályázati felhívás jelent meg az állattartó gazdaságok fejlesztéseire.

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Egy gyönyörű, 19. századi épületet bérelt ki az USA az olimpián és a paralimpián résztvevő csapatok szurkolói számára.

© 2024 (v2.202102)