Exkluzív penthouse lakások, páratlan budai panorámával!

A penthouse lakások nagyon népszerűek, de milyen tényezők teszik ezeket különlegessé? A magasemeleti penthouse otthonok, nagy méretűkről – és ehhez kötelezően hozzátartozó nagy teraszokról – ismertek, amiket legtöbbször tetőkert jellegű kialakítás jellemez. Általában az épületek legfelső egy-két emeletén helyezkednek el, ebből adódóan több irányú kilátást, igazi panorámát kínálnak.

A penthouse lakások az exkluzív kialakítás mellett magas szintű szolgáltatásokkal is hódítanak. Budapesten körülnézve kevés olyan új építésű ingatlant találunk, amelyekről elmondható, hogy az igazi penthouse lakások jellemzőit viselik- Ugyanakkor a XIII. kerületben található Fáy68 társasház két legfelső otthona például éppen az előbb említett tulajdonságokkal rendelkezik.

Az ingatlan kialakításakor a praktikumot helyezték előtérbe, minőségi anyagokból építkeztek, ám mindemellett lehetőség van a személyre szabásra. Tehát mi választhatjuk ki a burkolatokat és akár a falak színét is. A vastag szigetelés és a korszerű nyílászárók pedig hozzájárulnak ahhoz, hogy alacsony rezsiköltséggel számoljunk minden hónap végén.

új építésű lakások

Az ősfákkal övezett, összesen 5 lakásos társasház legfelső emeletein, dupla emeletes penthouse lakásokat alakítottak ki. A belső két szintet, egy lépcső köti össze, ez különlegessé teheti az otthon töltött perceket, hiszen jobban elkülöníthetjük az élhető tereket, megteremthetünk intimebb lakásrészeket, amelyekben a család minden tagja megtalálja a saját helyét. A dupla emeleti lakásban úgy érezhetjük magunkat, mintha egy kétszintes házban élnénk.

A két otthon néhány adottság terén különbözik egymástól, például az egyik 4, a másik 5 szobás, de a tájolásuk is más, hiszen az egyik fekvése északnyugati, a másiké pedig délnyugati. Az egyik lakáshoz, egy tetőtéri, körpanorámás terasz is tartozik, ami zöld növényekkel körülvett kis pihenőszigetet is biztosít. Innen káprázatos panorámában részesülhetünk, a budai hegyeket nézve, hangulatos perceket tölthetünk a magasban.

tetőteraszos lakások

A társasház  kertvárosi környezetéből adódóan csendes, kisforgalmú utcák kereszteződésénél fekszik, ahonnan mégis könnyen megközelíthetjük a 12, 14-es villamost, valamint több buszjáratot is.

A környék dinamikusan fejlődött az utóbbi időben, ezért a közelben minden szolgáltatás megtalálható, ami a mindennapokhoz szükséges, sőt a Béke tér és a Rákospatak közelsége is értéknövelő. A környéken, könnyedén elérhetjük az óvodát, iskolát, játszótereket és cukrászdát, de sportolási igényeinknek is kielégíthetjük.

panorámás lakások

A Fáy utcai társasház várható befejezése sincs már messze: ez év IV. negyedévre ígérik. A beruházó úgy látja, hogy ezek az izgalmas kétszintes otthonok, erkélyeikkel és kellemes kertvárosias környezetükkel levehetik a lábukról az olyan családokat, akik a belvároshoz közel akarják megteremteni a tágas, kényelmes családi fészküket, méghozzá egy olyan társasházban, amely a kis lakásszámának köszönhetően hangulatos családi légkört kínál.

A cikk megjelenését a Fáy 68. beruházója támogatta.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Tovább drágulhat a magyar állam finanszírozása, újabb hitelminősítő rontott az államadósság besorolásán.

Lesz valaha magyar euró? Múltidéző interjúk, 8. rész: Kéri László

Lesz valaha magyar euró? Múltidéző interjúk, 8. rész: Kéri László

Mai interjúalanyunk Kéri László társadalomtudós, szociológus, politológus, egyetemi tanár.

© 2023 (v2.202102)