Ezek most a hét legszebb lakásai!

Napsütéses, szeles, de végre tavaszias ez a hét. Az igazi tavasz közeledtével újabb remek lakások jelennek meg az Otthontérkép.hu oldalán. A sok szép ingatlanból nehéz kiválasztani azt a néhányat, melyek a kitűzött feltételeinknek eleget tesznek. Hogy mik a legfőbb irányelvek? A jó minőségű kép, releváns információval ellátott leírás. Ezenkívül persze más kritériumokat is felállítunk. Ezúttal a felújított állapotú otthonokat megcélozva halásztunk a kínálatból. A szerencsés “nyertesek” Budapest népszerűbb kerületeiből származnak és áraik 40 és 100 millió forint közt ingadoznak.

A legalacsonyabb árazású ingatlan ez a másfél szobás letisztult terekkel hódító, hangulatos kis lakás, ami a Teréz körúton, egy rendezett liftes házban található. Ez az első emeleti kis ékszerdoboz felújított állapotban van, amit láthatóan lakberendező álmodott meg. Az otthonban két galéria is található, amik még jobban tágítják élhető tereket.

szép lakásolk

Az egyre dinamikusabban fejlődő XI. kerületben, a Műegyetem mögött egy III. emeleti, 1+2 szobás lakást szemeltünk ki. Elhelyezkedése több kikapcsolási lehetőséget biztosít, a rakpart, az Alle bevásárlóközpont pár perces sétával elérhetők, sőt a közelben park is található. Tömegközlekedési szempontból is kedvező, a 4-es metrót, a 6-os villamost is igénybe vehetjük. Befektetési szempontból nagyszerű lehet!

budapesti kis lakások

A belvárosban, a Kecskeméti utcában ezt a 2 szobás, felújított lakást emeltük ki, ami napfényes tereket és jó elosztást kínál. A lakás megközelítése remek több buszjárat, villamos, troli és három(!) metróállomás is a közelben van. A környéken pékségek, éttermek és bevásárlási lehetőségek tucatjai könnyítik meg a mindennapokat.

eladó ingatlanok belváros

Ezt az Újlipótvárosban levő 2+1 szobás lakást elegancia és modernség jellemzi. Ha végig nézzük a képeket, láthatjuk, hogy a felújítás során nagyszerű kialakításokat kapott a lakás, minden egy lakberendező által volt megálmodva. A kellemes térelosztást és a napfényt bármelyik térben élvezhetjük. Ezt az otthont megközelíteni is egyszerű, több busz, villamos, és a 3-as metró is könnyen elérhető.

XIII. kerületi lakás

A Palotanegyed szívében egy 2016-ban felújított és azóta is szépen karbantartott lakást választattunk ki. Az átalakítások közepette törekedtek arra, hogy megtartsák a lakás eredeti jellegét. Az otthon tágas, kényelmes tereket biztosít, így a vendégek fogadához is kiváló.  A fiatalos otthon ráadásul akár azonnal költözhető állapotban van.

budapesti lakások

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)