Ha balatoni luxus, akkor Tihany: eladó házak a félszigetről

Ha Tihanyra gondolunk mindenki előtt megjelenik, az apátság gyönyörű épülete, háttérben a csillogó Balatonnal, a hatalmas, illatozó levendula mezők, vagy a belső tavak páratlan szépsége. A félsziget amely kettéosztja a Balatont, nem csak a régió, de Európa egyik igazi ékköve is. Megnéztük milyen szép házakat, mennyiért lehet kapni ma ott.

A falu hangulata, a különleges természeti adottságai sokakat csábítanak ide. Nem ritka, ha valaki messzi vidékekről ide vetődik,  annyira beleszeret, hogy itt vásárol is magának házat. Akár nyaralónak, akár állandó otthonnak. Ebben az összeállításban, olyan tihanyi házak szerepelnek most, melyek jelenleg is gazdára várnak.

Tihanyban a luxusingatlanok száma is meglehetősen magas, gyönyörű villák közül válogathat, aki exkluzív környezetből szeretné minden alkalommal megcsodálni a tavat.

Itt van például ez a hatalmas, örökpanorámás családi ház, melyben hét hálószoba található. Hozzá pedig két, Balatonra illetve kertre néző, nagy családi, vagy baráti összejövetelek tökéletes színhelyéül szolgáló terasz is tartozik.  A hozzá járó több mint 1500 nm -es telket kertépítő mérnök tervezte teli növényekkel, ügyelve rá, hogy az a tökéletes kikapcsolódást szolgálja. Így került díszkert, medence, tollaslabdapálya és egy kerti tó is a telekre.

Jó helyen keresgél itt az is, aki befektetés céljából vásárol ingatlant, akár panzióként kiválóan üzemelethető családi házat is vásárolhatunk most Tihanyban. Minden megtalálható benne ami az új lakók, illetve a vendégek kényelmét szolgálja. A parkosított telken, napozó terasszal ellátott  fűthető medence, játszótér és grillezősarok várja a kertben pihenőket. Az épületben négy apartman van teljes körűen kialakítva, melyekhez panorámás teraszok tartoznak.

Tihany egyik legkedveltebb, vízközeli részére épült ez a családi ház is. Az épület három szintes, melyből kettőhöz tágas terasz is tartozik. A villát tágas, fényes belső terek jellemzik, extraként pedig a kertben egy 11 méter hosszú befedhető medence gondoskodik a kikapcsolódásról.

Ezt a bájos, nádtetős családi házat is megvásárolhatjuk, ha a belső tó környékén keresünk ingatlant. A ház  megépítése során az autentikus stílust ötvözték modern építészeti elemekkel. Három szint, kényelmes terasz és gyönyörű zöld telek is várja a vidéki stílus kedvelőit.

Az alábbi családi ház, a levendulaültetvény közelében helyezkedik el, ideális annak, aki csendre, nyugalomra vágyik. A háromszintes családi házban négy hálószoba van, és két szintjén is hatalmas terasz nyújt lehetőséget a pihenésre. A házat parkosított kert veszi körbe, ahonnan gyönyörködhetünk a Belső-tóban.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Érdemes lehet akár más megtakarítási formából is átcsoportosítani az év végén.

Jön a Kormányinfó: mutatjuk a legfontosabb bejelentéseket, percről percre!

Jön a Kormányinfó: mutatjuk a legfontosabb bejelentéseket, percről percre!

Több hetes kihagyás után tér vissza a Kormányinfó, a szokásos csapat, Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra vezetésével.

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Az adóhatóság sikeres, teljesítette a megújulás, szemléletváltás feladatát - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön, szakmai konferencián Budapesten.

© 2023 (v2.202102)