Buda legdrágább utcái a II. kerületből

Budapest legdrágább utcái sorozatunkat a II kerülettel folytatjuk.  Buda talán legjobb kerületében található a város magasabb pontjainak nagy része. Többek között a jól ismert, de ma már nem kizárólagos csúcs-hely, a Rózsadomb is. Nem alacsony tehát az egy utcára jutó döbbenetes régi, új és felújított villák száma sem errefelé. A II. kerület belső részei a belvároshoz is közeliek, és persze többnyire panorámásak, így nem csoda hogy ez a kerület az egyik legkedveltebb, legelőkelőbb lakóterület még mindig.

Az említetteknek köszönhetően a négyzetméterárak a kisebb használt lakásoknál is sajnos egymillió forinttól kezdődnek. Körülnéztünk, melyek errefelé a legdrágább utcák, és milyen eladó ingatlanok közül válogathat most, aki megteheti, hogy ide költözzön, vagy csak kíváncsi arra, milyen lakásokat kínálnak a tehetős honfitársainknak.

Budapest legdrágább utcái között szerepel már évek óta az Ötvös János utca, találtunk is itt eladó lakást. Hűvösvölgy és Lipótmező határán, egy tágas téglalakásról van szó. Családoknak is ideális lehet, hiszen négy szoba és két fürdőszoba is van benne. Ráadásul a szobákból, és a lakáshoz tartozó fedett teraszról is, gyönyörködhetünk az egyedi panorámában. Innen ugyanis rálátni a Kecske-hegyre és a Hármashatár-hegyre is. A társasházhoz pedig játszóteres kert tartozik.

Nem kopott meg régi presztízse a Rózsadombnak sem, legalábbis manapság újra felfedezték, különösen a bel-budai részek közelsége miatt. Ott találtuk ezt a panorámás terasszal rendelkező lakást is, ami ráadásul teljesen fel van újítva. A belváros innen valóban pár perc alatt elérhető, viszont mégis igen nyugodt, csendes, madárcsicsergős környezetben élhetünk, ha meg tudjuk fizetni a Rózsadombi luxus borsos árát.

Hasonlóképp az előzőhöz, a hegyvidéki környéken kínálják eladásra ezt a 200 négyzetméteres, összesen 3 szinten elterülő, 5 + 1 félszobás, felújított, több irányba is panorámás lakást. Rendkívül világos az otthon, köszönhetően a panorámaablakoknak. Mi több, még a szaunában ülve is évezhetjük a kilátást! Ez a nagy otthon akár két külön lakásként is használható méretéből és elosztásából adódóan.

Az előzőeknél még közelebb van a belvároshoz, a Dunától csak pár perc sétára található ez az Árpád fejedelem úti lakás. A tágas 100 négyzetméteres otthont nemrégiben teljeskörűen felújították. Szerencsére a harmadik emeleten helyezkedik el, innen csodás panorámával a Dunára és a Margit-szigetre. Kedvelt környék ez azok körében, akik nem ragaszkodnak a Budai hegyekhez, de panorámás, mégis belváros közeli otthont szeretnének, szép környezetben.

Ha további lakásokra is kíváncsi vagy a környéken, kattints ide!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Pont azokon a piacokon nem vásárolnak elektromos autókat, ahova a magyarországi gyárak szállítanának.

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Itt az ideje beváltani a nyaralós pénzt?

Már tízmilliós bírságot osztottak ki a választás kapcsán

Már tízmilliós bírságot osztottak ki a választás kapcsán

Sokan nem vitték vissza az ajánlóíveket, pedig ez kötelező lenne.

A számok is megmutatták, nagyot bukott Hosszú Katinka étterme

A számok is megmutatták, nagyot bukott Hosszú Katinka étterme

A határidő előtt leadták mindegyik, az olimpiai, világ, és Európa-bajnok úszónőhöz köthető cég beszámolóját.

© 2024 (v2.202102)