Praktikus budapesti garzon lakások, elérhető áron!

Milyen egy jó garzon? Praktikus kialakítás, ötletes megoldások, helytakarékosság és jó elhelyezkedés jellemzi. Most eladó kislakásokat mutatunk a fővárosban, mindössze 16 millió forinttól.

Praktikusság, ötletesség, helytakarékosság és jó elhelyezkedés. Ezek mind olyan tényezők, melyek sok érdeklődőt vonzanak, legyen szó lakhatási vagy befektetési célról.  A garzonok – méreteikből adódóan –  inkább párok vagy egyedülállók számára lehetnek kényelmesek – és persze érdemes azoknak a szülőknek is szétnézni ezek közt, akik lakást vennének egyetemista gyermeküknek.

Most mi is körülnéztünk, milyen szép kis garzonok várnak ránk ma a piacon, megfizethető áron!

A XIII. kerületben bukkantunk rá erre a galériás kis garzonra. Remek infrastruktúrával ellátott környéken található ez a kislakás. Pár éve teljesen fel lett újítva, a galériának köszönhetően pedig optimális a helykihasználás.

Óbuda egyik csendes, fás utcájában is találhatunk egy szép garzon lakást. Ez az 1. emeleti lakás jó kialakításának köszönhetően kellemes otthon lehet bárki számára. Tömegközlekedési eszközök innen csupán pár perc sétára találhatóak. A lakáshoz pedig tartozik egy 3 nm-es, zárható tároló is a pincében.

A Közszolgálati Egyetem szomszédságában, a 8. kerületben is érdemes körülnézni. A mai lakáspiaci helyzethez, árakhot képes viszonylag elfogadható összegért juthatunk ezen a fejlődő környéken szépen felújított kislakáshoz. Itt találtuk ezt 18 nm-es felújított minigarzont is.  Nem nagy, de olcsó és nem földszinti, hanem 2. emeleti otthon, új műanyag nyílászárókkal. Kiváló lehetőség befektetésnek is, közel vannak az egyetemek és a Ludovika, továbbá a környék folyamatos átépítés alatt áll. Így előbb utóbb még több új ház épül és a régiek is felújításra kerülnek.

A VII. kerületben a Keleti pályaudvartól csupán néhány perc sétára található ez a 21 nm-es, felújított, galériás, bútorozott minigarzon. A lakás kiváló állapotú, bár alsó szintjének területe csak 11 nm, a fém szerkezetű galéria alapterülete további pedig 10 négyzetméterrel növeli az életteret. Ráadásul az ingatlan teljes bútorzata ( konyhabútor,étkezőbútor,ágy,TV stb.) a vételár részét képezi.

Ha érdekelnek hasonló budapesti lakások, kattints ide!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Pont azokon a piacokon nem vásárolnak elektromos autókat, ahova a magyarországi gyárak szállítanának.

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Itt az ideje beváltani a nyaralós pénzt?

Már tízmilliós bírságot osztottak ki a választás kapcsán

Már tízmilliós bírságot osztottak ki a választás kapcsán

Sokan nem vitték vissza az ajánlóíveket, pedig ez kötelező lenne.

A számok is megmutatták, nagyot bukott Hosszú Katinka étterme

A számok is megmutatták, nagyot bukott Hosszú Katinka étterme

A határidő előtt leadták mindegyik, az olimpiai, világ, és Európa-bajnok úszónőhöz köthető cég beszámolóját.

© 2024 (v2.202102)