Egyedi szépségek remek áron a Tisza-tó partjáról!

Elhelyezkedéséből adódóan, a Tisza-tó mentén keresgélve  jóval olcsóbban találunk ingatlanokat, mint a Balatonnál vagy a Velencei tónál. Most elhoztunk néhány nagyon szép házat, meglepően jó áron!

Magyarország második legnagyobb tava sok turistát vonz az észak-alföldi régióba. Az utóbbi néhány évben pedig számtalan fejlesztés történt a környéken, melynek hatására még népszerűbb célponttá vált a Tisza-tó.  A vízi sportok szerelmesei de, a nyugalmat és természeti szépséget keresők is mind megtalálják a számukra megfelelő programot. No meg a közeli nagyvárosok, Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc és Tiszaújváros is rengeteget fejlődtek.

Válogatásunk első tagja igazi különlegességnek számít. Az új építésű, 11 lakásos tiszafüredi társasház lakásaiból egyedülálló kilátás nyílik a Holt-Tiszára. A pillérekre emelt lakások alapterülete egységesen 62,59 nm, 8,54 nm-es erkéllyel.  A földszinti lakásokhoz pedig további 60 nm-es saját terület tartozik. Aki igazán exkluzív nyaralót vagy akár állandó otthont keres, vessen rá egy pillantást. A tó partján ugyanis egyedülállónak számít ez a vízparti panoráma.

Szintén Tiszafüreden található, méghozzá csendes kertvárosi környezetben ez az igényes családi ház wellness épülettel. A két szintes és négy szobás családi házat fedett terasz köti össze a wellness részleggel. Itt egy fűtött úszómedence, jacuzzi, finn és infra szauna került kialakításra. A házhoz pedig egy körbekerített, gyönyörűen parkosított, térkővel kirakott udvar tartozik. Alkalmas lehet saját otthonnak, de befektetési lehetőségnek is kiváló.

A következő családi ház Tiszanánán, egy csendes telekre épült. Az néhány éve felújított épület két különálló házrészből áll, így alkalmas lehet két generáció számára vagy baráti társaságoknak közös nyaralónak. Az udvaron található egy nagy, 9×4 méteres úszómedence (lásd a képen is), mely a karbantartásához illetve használatához szükséges teljes felszereléssel rendelkezik . A füvesített pihenőkertben pedig bútorozott tűzrakóhely biztosítja a nyári összejövetelek helyszínét.

Tiszanánán találtuk ezt az újszerű családi házat is nagy telekkel. Az ingatlan két lakrészre tagolódik, ahol több generáció zavartalan együttélésére is lehetőség nyílik.  A nagy parkosított udvarban kerti tó, grillező és műhely is kialakításra került. Biztonságtechnikailag is magas színvonalú, a rendőrségre bekötött riasztórendszernek köszönhetően.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Meglepő helyekre látogat el Putyin, újabb drónok csapódtak be Ukrajnában

Meglepő helyekre látogat el Putyin, újabb drónok csapódtak be Ukrajnában

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

A kamatplafon sem hozta meg a kedvet a lakáshitelekhez

A kamatplafon sem hozta meg a kedvet a lakáshitelekhez

Egyelőre nem hozta el a remélt fellendülést a lakáshitelek piacán a kamatplafon bevezetése.

Válság ide vagy oda, a köztévé mindig megkapja a maga százmilliárdját

Válság ide vagy oda, a köztévé mindig megkapja a maga százmilliárdját

Annyi pénzt kap a közmédia, hogy alig bírja elkölteni. A válogatott sikerének gazdasági haszna lehet. Erről beszélt újságírónk, Vég Márton a Trend FM műsorában.

Virgácsot kaphat a forint Mikulásra, ha így folytatja

Virgácsot kaphat a forint Mikulásra, ha így folytatja

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére reggelhez képest a bankközi devizapiacon.

© 2023 (v2.202102)