Győr: belvárosi kényelem, Duna-parti nyugalom

Ma Győr az egyik legkedveltebb magyar nagyváros, egyre több fiatal pár és család tervezi itt az életét. Az egyetemek, a jó munkalehetőségek és a kellemes, szép városkép, illetve a határ közelsége sokakat vonz a városba.

Győr említett népszerűsége a lakáskínálaton is meglátszik: nehéz manapság megfelelő ingatlant találni annak, aki itt keres otthont. Akadnak azonban olyan nagyszerű lehetőségek, mint a Rakpart 22 új építésű lakásai, ami elhelyezkedésének és kivitelezésének köszönhetően egészen egyedülálló ajánlatot jelent a győri ingatlanpiacon.

A társasház egyik hatalmasa előnye, a kiváló elhelyezkedés. Győr egyik legkedveltebb városrészén, a Móricz Zsigmond rakparton épülnek a lakások. Nem véletlenül olyan népszerű a környék, hiszen innen minden könnyen elérhető, a sétálóutca csupán 5 percre, az Egyetem és a vasútállomás pedig 10 percnyire található. Az átlagos belvárosközeli otthonokkal ellentétben, itt a Duna part mentén a kikapcsolódás is biztosított.

Még az idén nyáron, azaz rövidesen 108 lakást adnak át, így szinte várakozási idő nélkül kínál ez a ház remek lehetőséget családoknak és befektetőknek egyaránt.  A modern épületet gyönyörű, parkosított zöld kert veszi körbe, így aki itt keres otthont az tökéletes harmóniában élhet a környezettel.

A Rakpart22 igényes, változatos alaprajzú 60-80 négyzetméteres lakásai között mindenki megtalálhatja az ízlésének, elvárásaink legmegfelelőbb otthont. Valamennyi lakáshoz nagy méretű erkély kapcsolódik, amely tökéletes pihenési lehetőséget nyújt az itt lakók számára.

A praktikum és magas minőség mellett, az energiatakarékos szempontok is nagy szerepet játszottak a tervezéskor. A beépített anyagoknak és a korszerű technológiáknak köszönhetően, mint a 3 rétegű hőszigetelő üvegezés, az új otthonok üzemeltetése is rendkívül gazdaságos.

A családoknak számára nem csak a kedvező elhelyezkedés és a nyugodt környezet miatt lehet vonzó, hanem mert e lakásoknál a csok támogatások igénylésére is van lehetőség. A párok, családok mellett, a befektetők is megtalálhatják számításaikat, ha itt vásárolnak lakást. Az Egyetem közelsége és a nagyszerű közlekedésnek hála egy itt vásárolt lakás, biztos és értékálló, nagy hozamú befektetésnek ígérkezik.

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

A miniszter úgy beszélt a Völner-Schadl-ügyről, hogy két oldalán Varga Judit és Gulyás Gergely, azaz Magyar Péter akkori felesége és egyik közeli barátja ült.

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

1990 óta feléjük se néztünk, most rögtön külképviselet is nyílik az afrikai országban.

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Vannak viszont helyek, ahol már ki sem tudták mutatni a vírust a szennyvízből.

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

A béremelés mellé jár még egymillió forint prémium, emelt vakációs juttatás is - de ez sem volt elég a szakszervezetnek.

© 2024 (v2.202102)