Győr: belvárosi kényelem, Duna-parti nyugalom

Ma Győr az egyik legkedveltebb magyar nagyváros, egyre több fiatal pár és család tervezi itt az életét. Az egyetemek, a jó munkalehetőségek és a kellemes, szép városkép, illetve a határ közelsége sokakat vonz a városba.

Győr említett népszerűsége a lakáskínálaton is meglátszik: nehéz manapság megfelelő ingatlant találni annak, aki itt keres otthont. Akadnak azonban olyan nagyszerű lehetőségek, mint a Rakpart 22 új építésű lakásai, ami elhelyezkedésének és kivitelezésének köszönhetően egészen egyedülálló ajánlatot jelent a győri ingatlanpiacon.

A társasház egyik hatalmasa előnye, a kiváló elhelyezkedés. Győr egyik legkedveltebb városrészén, a Móricz Zsigmond rakparton épülnek a lakások. Nem véletlenül olyan népszerű a környék, hiszen innen minden könnyen elérhető, a sétálóutca csupán 5 percre, az Egyetem és a vasútállomás pedig 10 percnyire található. Az átlagos belvárosközeli otthonokkal ellentétben, itt a Duna part mentén a kikapcsolódás is biztosított.

Még az idén nyáron, azaz rövidesen 108 lakást adnak át, így szinte várakozási idő nélkül kínál ez a ház remek lehetőséget családoknak és befektetőknek egyaránt.  A modern épületet gyönyörű, parkosított zöld kert veszi körbe, így aki itt keres otthont az tökéletes harmóniában élhet a környezettel.

A Rakpart22 igényes, változatos alaprajzú 60-80 négyzetméteres lakásai között mindenki megtalálhatja az ízlésének, elvárásaink legmegfelelőbb otthont. Valamennyi lakáshoz nagy méretű erkély kapcsolódik, amely tökéletes pihenési lehetőséget nyújt az itt lakók számára.

A praktikum és magas minőség mellett, az energiatakarékos szempontok is nagy szerepet játszottak a tervezéskor. A beépített anyagoknak és a korszerű technológiáknak köszönhetően, mint a 3 rétegű hőszigetelő üvegezés, az új otthonok üzemeltetése is rendkívül gazdaságos.

A családoknak számára nem csak a kedvező elhelyezkedés és a nyugodt környezet miatt lehet vonzó, hanem mert e lakásoknál a csok támogatások igénylésére is van lehetőség. A párok, családok mellett, a befektetők is megtalálhatják számításaikat, ha itt vásárolnak lakást. Az Egyetem közelsége és a nagyszerű közlekedésnek hála egy itt vásárolt lakás, biztos és értékálló, nagy hozamú befektetésnek ígérkezik.

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Átadott hadifoglyok: raportra hívták a magyar ügyvivőt az ukrán külügyminisztériumbe

Átadott hadifoglyok: raportra hívták a magyar ügyvivőt az ukrán külügyminisztériumbe

Bekérették az ukrán külügyminisztériumba a kijevi magyar nagykövetség ideiglenes ügyvivőjét.

Putyin elárulta, mikor kezdik az atomfegyvereket fehéroroszországi telepítését

Putyin elárulta, mikor kezdik az atomfegyvereket fehéroroszországi telepítését

Putyin Lukasenkával tárgyalt Szocsiban.

"Brüsszel ideológiai támadásokkal és zsarolásokkal szórakoztatja magát"

"Brüsszel ideológiai támadásokkal és zsarolásokkal szórakoztatja magát"

Az Alapjogokért Központ is kiadott egy közleményt Brüsszel migrációval kapcsolatos döntésére reagálva.

Hasít a használtruha piac, több milliárd bevételnövekedés a Hádánál

Hasít a használtruha piac, több milliárd bevételnövekedés a Hádánál

Jó üzlet a használtruha-kereskedelem, ekkora inflációban pláne.

© 2023 (v2.202102)