Győr: belvárosi kényelem, Duna-parti nyugalom

Ma Győr az egyik legkedveltebb magyar nagyváros, egyre több fiatal pár és család tervezi itt az életét. Az egyetemek, a jó munkalehetőségek és a kellemes, szép városkép, illetve a határ közelsége sokakat vonz a városba.

Győr említett népszerűsége a lakáskínálaton is meglátszik: nehéz manapság megfelelő ingatlant találni annak, aki itt keres otthont. Akadnak azonban olyan nagyszerű lehetőségek, mint a Rakpart 22 új építésű lakásai, ami elhelyezkedésének és kivitelezésének köszönhetően egészen egyedülálló ajánlatot jelent a győri ingatlanpiacon.

A társasház egyik hatalmasa előnye, a kiváló elhelyezkedés. Győr egyik legkedveltebb városrészén, a Móricz Zsigmond rakparton épülnek a lakások. Nem véletlenül olyan népszerű a környék, hiszen innen minden könnyen elérhető, a sétálóutca csupán 5 percre, az Egyetem és a vasútállomás pedig 10 percnyire található. Az átlagos belvárosközeli otthonokkal ellentétben, itt a Duna part mentén a kikapcsolódás is biztosított.

Még az idén nyáron, azaz rövidesen 108 lakást adnak át, így szinte várakozási idő nélkül kínál ez a ház remek lehetőséget családoknak és befektetőknek egyaránt.  A modern épületet gyönyörű, parkosított zöld kert veszi körbe, így aki itt keres otthont az tökéletes harmóniában élhet a környezettel.

A Rakpart22 igényes, változatos alaprajzú 60-80 négyzetméteres lakásai között mindenki megtalálhatja az ízlésének, elvárásaink legmegfelelőbb otthont. Valamennyi lakáshoz nagy méretű erkély kapcsolódik, amely tökéletes pihenési lehetőséget nyújt az itt lakók számára.

A praktikum és magas minőség mellett, az energiatakarékos szempontok is nagy szerepet játszottak a tervezéskor. A beépített anyagoknak és a korszerű technológiáknak köszönhetően, mint a 3 rétegű hőszigetelő üvegezés, az új otthonok üzemeltetése is rendkívül gazdaságos.

A családoknak számára nem csak a kedvező elhelyezkedés és a nyugodt környezet miatt lehet vonzó, hanem mert e lakásoknál a csok támogatások igénylésére is van lehetőség. A párok, családok mellett, a befektetők is megtalálhatják számításaikat, ha itt vásárolnak lakást. Az Egyetem közelsége és a nagyszerű közlekedésnek hála egy itt vásárolt lakás, biztos és értékálló, nagy hozamú befektetésnek ígérkezik.

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A magyar kormány jogászcsapatával akarja a befagyasztott orosz vagyon felhasználását megakadályozni

A magyar kormány jogászcsapatával akarja a befagyasztott orosz vagyon felhasználását megakadályozni

Zelenszkij újra tisztogatásra kényszerül, a Kreml meg van győződve róla, hogy amerikai-ukrán támadás érte a Krím-félszigetet. Háborús összefoglaló. 

Mindenki találgatja, hogy milyen változásokat fog hozni a mindennapi életünkbe a mesterséges intelligencia

Mindenki találgatja, hogy milyen változásokat fog hozni a mindennapi életünkbe a mesterséges intelligencia

Móra Mátéval, a Generali Alapkezelő Zrt. portfóliómenedzserével beszélgetett újságírónk, Vég Márton.

Indulhat a váltóba, erősödött a forint

Indulhat a váltóba, erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktor nem adja fel: Rómába utazott Giorgia Melonihoz

Orbán Viktor nem adja fel: Rómába utazott Giorgia Melonihoz

Állítólag a Fidesz ECR-hez való csatlakozása is téma lesz.

© 2024 (v2.202102)