Balatonszemes: jacht formájú luxusház épül a kikötőnél

Kékeszöld Balatonpart és egy elképesztő fekvésű kikötő: Balatonszemes. Található itt, a központban, a kikötő és a strand közvetlen szomszédságában egy új, 2019 év végére átadásra kész ház, amely már a következő nyári szezon előtt beköltözhető! Akár a saját hajójára is ráláthat új, penthouse jellegű lakásának hatalmas teraszáról. Jól hangzik, ugye?

Balatonszemes a tó azon legszebb pontjainak egyike, ahonnan a tihanyi félsziget és Badacsony egyformán gyönyörű. Ön is álmodozott már arról, hogy a Balaton egyik legfestőibb partszakaszán saját nyaralója legyen? Mégpedig olyan, amivel semmi gondja nincsen. Van ilyen? Bizony, akad. Szemes csodaszép; és az említett csodálatos panorámával bíró partszakaszon található kikötője pedig az egyik legkedveltebb a déli parton.

No, de a nyaralókban füvet kell nyírni, egész évben gondozást igényel, viszont egy nívós új lakással, semmi gondunk sem lesz. Nem mindegy ugyanis, hogy dolgozni, vagy ténylegesen kikapcsolódni megyünk a Balatonra. Aki ma igazán igényes és követi a trendeket, az csak a fürdőruháját és néhány nyári ruhát visz, nívós Balatonparti apartmanjában minden megvan, ami az életéhez ott szükséges.

Ahogy a bevezetőből sejteni lehetett, Szemesen egy egyedülálló épület fog hamarosan elkészülni: éppen a vitorláskikötő mögött, a vízparttól és a legközelebbi szabad strandtól csupán 150 méterre, azaz egy percnyi sétatávolságban, központi helyen.

Ami ezt a kiváló lokációt még jobban egyedivé teszi, az ennek a háznak a nagy teraszos, tóra panorámás penthouse lakásai. Ide azután úgy vonulhat vissza a Balaton-part pezsgő életéből, hogy mégis a világon minden szolgáltatás, minden luxus egy karnyújtásnyira van.

A mindössze 52 lakásos, Marina Sétány Penthouse névre keresztelt dupla épületszárnyú-házban tizenhat penthouse jellegű, nagy üvegfelületekkel és teraszokkal kialakított lakás várja gazdáját, a nagy teraszokon beépített jacuzzi medencével.

A Marina Sétány Penthouse épület a jól átgondolt, minőségi tervezés, és magas minőségű kivitelezés jó példája. A lakások profi hő és hangszigetelést, modern nyílászárókat, talajszondás-hőszivattyús energiaellátást kapnak. Megbízható és alacsony rezsijű fűtés-hűtési rendszer, valamint korszerű, részben távvezérelhető gépészeti rendszerek kerülnek kialakításra, mely ma már egy ilyen újépítésű épületben el is várható, és melyek hiánya oly sok régi nyaraló, vagy öreg apartman tulajdonosát bosszantja.

Egy ilyen nívós épületnél természetes, hogy közös használatú úszó- és gyerekmedencét, belső kertet, napozóteraszokat és belső sétányt is megtalálunk. Jó ötlet, hogy a kültéri napozó-medence-kerti rész egy méterrel meg van emelve a terepszinttől, biztosítva az intimitást. De persze lesznek zárt garázsok, kültéri parkolók és tárolók is. A dupla-szárnyú épületet folyosó köti össze, lifttel.

Mivel a két ház lépcsőzetesen emelkedik felfelé, így nagy és napos teraszok és ferde mellvédek teszik különlegessé az összhatást: az épület különleges formája-teraszai mintha egy elegáns jachtot formáznának, utalva ezzel a kikötői-vízpart hangulatra. Aki pedig hajózni szeret, az akár a saját teraszáról is ráláthat a kikötőben ringatózó jachtjára…

A cikk megjelenését a lakások forgalmazója támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

A szombati nap történései - dióhéjban.

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Lesz-e a jövőben árcsökkenés az új lakásoknál? És mi van, ha építeni szeretnénk? Meddig tart a lakáspiac mélyrepülése? Ezekre válaszolnak szakértőink.

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Csak a privátbanki ügyfelek éves százmilliárdokat nyerhetnek a drasztikus új kamatadó-rendelet után.

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

62 termékkel indul július 1-jén az állami árfigyelő rendszer.

© 2023 (v2.202102)