Félúton a Balaton és a Velencei-tó közt, két generációnak

Ha valaki kétgenerációs házat keres, döbbenten tapasztalhatja, hogy néha milyen ingatlanokat neveznek tulajdonosaik kétgenerációsnak. Sokak szerint a kétgenerációsba belefér, hogy az ingatlannak sok szobája van, de csak egy fürdőszobával és egy konyhával rendelkezik. A két külön önálló lakrésszel és két külön bejárattal rendelkező ingatlanokat pedig szó szerint nagyítóval kell keresni. Most találtunk egy ilyet.

Kőszárhegy egy nyugodt, csendes község Székesfehérvár mellett, épp a Balaton és a Velencei-tó között félúton. A település arról híres, hogy itt található a Seuso-kincs feltételezett lelőhelye, mi azonban egy másik kincset találtunk a községben. Méghozzá egy olyan kétgenerációs ingatlant, amelynek két lakrészét, nemhogy két külön bejáraton, hanem a nagy teleknek köszönhetően két külön utcáról közelíthetjük meg.

Itt tehát tényleg teljesen elszeparáltan élhet két generáció, akiket a függetlenség mellett, az összetartozás élményével ajándékoz meg az ingatlan két épülete között kialakított wellness részleg, ahol egy nagy méretű beltéri úszómedence, kiépített gőzfürdő, szauna és rekreációs rész kapott helyet.

A medencét így akkor is élvezheti a család apraja-nagyja, ha az időjárás nem megfelelő egy balatoni, vagy velencei-tavi fürdőzéshez. Ugyanakkor a medencetér kinyitható üvegajtajainak köszönhetően egybenyitható a terasszal, így jó időben kültéri, fedett medenceként funkcionálhat.

De most nézzük a két lakást! Az épületegyüttest építész tulajdonosa saját célra tervezte így átgondolt belső struktúrával rendelkezik, benapozottságának köszönhetően alacsonyabb a fűtésszámla, és odafigyeltek a minőségi anyaghasználatra is.

A főépület földszintjén hatalmas, épített kandallóval rendelkező nappali ad teret a meghitt családi rendezvényeknek, mellette étkezőt, konyhát, 2 hálószobát, dolgozószobát, fürdőszobát és tárolót találunk ezen a szinten. Az emeleten 2 hálószoba, fürdőszoba, gardrób és egy gyerekkuckó kapott helyet, így az épület egy 3-4 gyermekes család számára is kényelmes életteret biztosíthat.

A kisebb épületben egy 3 szobás lakást alakítottak ki, ami kényelmes lehet a nagyszülők számára, de ideális lehet a legnagyobb gyermeknek is családalapításkor, ha nem szeretne a szülői fészektől nagyon messze repülni.

A csodás épületegyüttest egy tájépítő által tervezett, gondozott kert veszi körbe, melyet kamerarendszer figyel. A mindössze 13 km-re fekvő Székesfehérvár pedig munkalehetőséget biztosít, így az ingatlan ideális azok számára is, akik a megyeszékhelyről költöznének ki egy csendesebb, nyugodtabb környezetbe.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)