Igazi hozamot és értéknövekedést keres még Pesten? Megtalálta!

A legjobb befektetés mindig a kis lakás. Főként az olyan kis lakás, amivel nincsen sok gond, mert újszerű, vagy egyenesen új építésű. De legalább ennyire fontos, ha nem fontosabb az, hogy az elhelyezkedés is megfelelő legyen és értéknövekedést is nyerjen a befektető, vagy a lakó.

A fent említettek nagyon is igazak, ám a mai ingatlanpiacon egyre nehezebb megtalálni azt a lokációt, amely előtt még további felértékelődés áll, értéknövekedést lehet realizálni.

Nem sok ilyen hely van ma Budapesten, ám a néhány ilyen közül is kiemelkedő a VIII. kerület egyik belsőbb része, a Csarnok negyed, amely a 4-es metró megállók közelsége miatt egyre inkább a belvároshoz húz, mind a sok új építés, mind pedig a lakóösszetétel tekintetében.

Mivel a környék folyamatosan fejlődik, így itt Pest többi részéhez képest mindenképpen jobban fognak alakulni itt az ingatlanárak. Csakhogy a jó kiadhatóságot és a problémamentes beköltözést leginkább egy új lakás biztosítja.

Ebben a hangulatos városrészben azonban nem könnyű kicsi, jó áron kínált lakásokat találni. Ezt a hiányt pótolja többek közt ez a projekt.

Ezek a szuper otthonok mind lakhatásra, mind bérbeadásra egyaránt jó választást jelentenek. A gyakorlatilag a kerület belvárosi részhez tartozó, megújuló józsefvárosban kitűnő elosztású nappali + 1 és nappali + 2 hálószobás lakások várják azokat, akik fiatalos környezetre, fővárosi pezsgésre és jó közlekedésre vágynak, és „nem tiltakoznak”, ha egy új társasház lakásai korrekt ár/érték arányt nyújtanak.

Óriási előny, hogy a ház közelében található a 4-es metró megállója, az éjjel-nappal közlekedő 4-es 6-os villamos, megújult piac, mélygarázzsal, üzletekkel, a környéken sok vendéglővel. Pár perc séta távolságra van innen a Blaha Lujza tér, a 2-es metró, a 7-es busz vonala, valamint az elegáns Palotanegyed is, mely az egyetemek, főiskolák, közösségi terek és az értelmiségi fiatalok legfontosabb találkozóhelye Pesten.

Ebben a környezetben épül tehát ez a 17 lakásos társasház is, amelynek értékállóságát garantálja, hogy az épület a legmagasabb színvonalon, a legmagasabb műszaki tartalommal készül. Egyebek közt a legmodernebb hőszivattyús fűtésrendszerrel, amely -30 fokban is tökéletesen teljesít, valamint minőségi burkolatokkal, amik nem kopnak el.

E projekt esetében új akciót indítottak, melynek lényege, hogy a vásárlóikban tudatosítsák a hőszivattyús technológia valódi előnyét a hagyományos fűtési és hűtési rendszerekkel szemben. “Annak bizonyítékaként, hogy mi mennyire hiszünk ebben a technológiában – melyben minket az elmúlt évek tapasztalata is megerősített – azon vevőink számára akik ezt igénylik, 3 évre átvállaljuk a fűtési számla fizetését!” – árulta el a beruházó.

A hőszivattyús hűtés-fűtés további előnye, hogy a radiátorok nem foglalnak helyet a hasznos térből, és lényegesen olcsóbb a gázfűtésnél. A burkolatok és szaniterek egyéni ízlés szerint választhatók. És természetesen garázs is vásárolható a lakásokhoz.

*

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ettől kevesebb lesz a járatkésés? Drónvédelemre írt ki közbeszerzést a HungaroControl

Ettől kevesebb lesz a járatkésés? Drónvédelemre írt ki közbeszerzést a HungaroControl

A vállalat azt mondja, a fejlesztésnek semmi köze az extra késések kiküszöböléséhez.

Nagyot bukott a fideszes városvezetés Gárdonyban, de most ezerrel költekezik

Nagyot bukott a fideszes városvezetés Gárdonyban, de most ezerrel költekezik

Hirtelen új beruházások mellett döntöttek.

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Baleset miatt a szlovák vasút leállította a közlekedést Strekov és Párkány között.

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

A DK azonnali költségvetési átcsoportosítást követel, hogy a kórházak biztosítani tudják a legalapvetőbb feltételeket a betegek gyógyításához.

© 2024 (v2.202102)