Lenyűgöző teraszok Budapestről!

Egy budapesti luxuslakás esetében elengedhetetlen, hogy a lakáshoz tartozzon egy nagy terasz is panorámával. Körülnéztünk a fővársoban és elhoztuk a legszebbeket!

Egy lakás értékén sokat lendít, ha tartozik hozzá erkély vagy terasz. Különösen keresettek ezek a lakások, főleg itt a fővárosban, ahol sokan akaratuk ellenére lakásba kényszerülnek. És persze le kell mondaniuk a kertről. Nyilván erkély és erkély között is van különbség, az egyszerű kilépőtől a hatalmas penthouse jellegű teraszokig minden megtalálható a piacon. Mi most az utóbbi kategóriában keresgéltünk, sőt, találtunk is néhány csodás teraszos luxuslakást páratlan panorámával!

Ennek a Gellérthegyi lakásnak a teraszáról lenyűgöző panoráma tárul elénk a Várra, a Dunára és a Parlamentre.
Az egyedi kialakítás során 12 m hosszú üvegfelületet kapott az ingatlan, így a nappaliban ülve gyönyörködhetünk a csodálatos kilátásban. Ha pedig ez nem lenne elég a lakás felett lévő tetőterasz nagyobb összejövetelekre is lehetőséget nyújt.
A közkedvelt XIII. kerületben is egy csodás teraszos lakásra bukkantunk. A lakás különlegessége, hogy nappaliját minden irányból hatalmas üvegajtók veszik körbe, így az egész tér fényárban úszik. A belső kétszintes penthouse lakás alapterülete 146 négyzetméter és ehhez tartozik még egy 40 négyzetméteres panorámás terasz.

Ha nem városi panorámára inkább zöld környezetre vágyunk ez a II. kerületi belső két szintes penthouse lakás tökéletes. A lakáshoz összesen 250 négyzetméternyi terasz tartozik, gyönyörű panorámával a hegyekre.

Egész Budapest a lábai előtt hever annak, aki ezen a Svábhegyi teraszon iszogatja kávéját reggelente. A tágas teraszról csodás panoráma nyílik a Budai hegyekre és a városra, az üveg korláttal pedig még látványosabbá tették a kilátást. Igezi csemegét jelnetn, hogy a design lakás nappalijából a fedett teraszra, a panorámás étkezőből pedig a nyitott teraszra léphetünk ki.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Érdemes lehet akár más megtakarítási formából is átcsoportosítani az év végén.

Jön a Kormányinfó: mutatjuk a legfontosabb bejelentéseket, percről percre!

Jön a Kormányinfó: mutatjuk a legfontosabb bejelentéseket, percről percre!

Több hetes kihagyás után tér vissza a Kormányinfó, a szokásos csapat, Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra vezetésével.

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Az adóhatóság sikeres, teljesítette a megújulás, szemléletváltás feladatát - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön, szakmai konferencián Budapesten.

© 2023 (v2.202102)